23 Nisan Koşusu’nda galibiyete ulaşan Deniz Efe oldu

23 Nisan Koşusu’nda galibiyete ulaşan Deniz Efe oldu

4+ yaşlı safkan Arap atlarının katıldığı yarış, 1400 metre çim pistte koşuldu. Arif Çelik’in sahibi olduğu ve Fırat Turan’ın antrene ettiği Deniz Efe (Altaha - Ahubere / Caş) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde 1.29.68’lik dereceyle zafere uzandı. Anadolu Tarım İşletmeleri tarafından yetiştirilen 5 yaşındaki kır at, 9’uncu Grup koşu galibiyetine imza attı.

2024 yılı 23 Nisan Koşusu’nu (Açık-G3/DHT) izlemek için tıklayınız.

Yarışın ikincisi Özcan Yıldırım’la Pıtır olurken, Mustafa Çiçek ile Tunç Siperi üçüncü, Mertcan Çelik ile Sarafim dördüncü, Mehmet Kaya ile Rüzgardahan da beşinci oldu. Koşudaki farklar ise 1 Boy - 4,5 Boy - Boyun - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Ömer Faruk Çelik’e kupasını, İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan takdim etti.

Törene Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, Genel Saymanımız Adil Mert Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürü ve İstanbul Komiserler Kurulu Başkanı Ahmet Yavuz Karaca ile davetliler de katıldı.

ipf8j2zbhv9wrk3jmqv01wu4.jpg

y9ue3uIjrtavgfoe8s6o0acz.jpg

0wvsogntzpswhd35xutafe7v.jpg

js34xlzIyfgyo2auxpeqqet5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.