Adana Mühendis Başkan’la Yoluna Devam Etmek İçin Kararlı

Adana Mühendis Başkan’la Yoluna Devam Etmek İçin Kararlı

 

BaşkanZeydan Karalar, Yumurtalık’ta muhtarla buluştu, köylerinde halka bir arayageldi, talepleri dinledi, hizmetleri anlattı, ilçede verilen Büyükşehiriftarına katıldı.

Yumurtalıkmuhtar toplantısının ardından Gölovası, Sugözü, Zeytinbeli, Demirtaş köylerinegiden Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık’ta Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenleneniftar programına katıldı. Yumurtalık’ta olağanüstü ilgi ve sevgiyle karşılaşanBaşkan Zeydan Karalar, “Görüyorum ki Yumurtalık kararını vermiş, ‘mühendisbaşkanla 5 yıl daha atılıma devam’ diyor” dedi.

ADANA VE YUMURTALIK HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Yumurtalık’ınyıllardır çözülmeyen su sorununu çözdüklerini, yollarını yaptıklarını anlatan BaşkanZeydan Karalar, Çatalan’dan kaliteli içme suyunu ve arıtma tesisini Yumurtalıkhalkıyla buluşturacaklarını; Adana’nın da Yumurtalık’ın da hak ettiği yeregeleceğine vurgu yaptı.

HİZMETTE SİYASİ AYRIM YOK

Yumurtalıkhalkından, sık sık yaptığı hizmetler için teşekkür ifadeleri duyan BaşkanZeydan Karalar, yeni talep ve önerileri de dikkatle not alarak, “Hangi partidenolursa olsun birisi bana ‘şuna ihtiyacımız var’ dediğinde, yapılabilir bir şeyseben o ihtiyacı yerine getiririm” dedi.

BaşkanZeydan Karalar ayrıca, Yumurtalık ve Karataş’ın turizm merkezi olması için vargüçleriyle çalışacaklarını duyurdu.

DEVASA HİZMETLER

Mazotalamaz, işçi maaşı ödeyemez, haciz dosyalarıyla boğuşan bir belediyedevraldıklarının altını çizen Başkan Zeydan Karalar, pandemiye, ekonomikbuhrana ve depreme rağmen uyguladıkları mali disiplinle Adana BüyükşehirBelediyesi’ni nasıl hizmet atağına geçirdiklerini anlattı. Başkan ZeydanKaralar, yarım milyarlık dev yatırımlarla 3 yeni altgeçidi, 5 yeni bulvarı, 221cadde ve bulvar yenilemeyi, 111 yeni otobüs ve 321 iş makinesi alımını, 3milyon ton asfalt dökümünü (önceki dönemin 3 katı), alt ve üst yapı yenilemeyi,güneş enerjisi yatırımlarını, SCADA Kontrol Merkezi, bisiklet yolları, 25 yenipark, öğrenci yurtları, ücretsiz kurs merkezleri, gündüz bakımevleri, kadın akademisi,nitelikli iş gücü yetiştirme akademileri, Payhane, halk kütüphaneleri,üreticiye yem-tohum-fidan-güneş paneli destekleri, aşevi, halk kart gibi çoksayıda hizmeti Adanalıyla buluşturduklarını bildirdi.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Adana’yaadanarak çalışan ve “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen BaşkanZeydan Karalar, önümüzdeki dönem;

YeniNesil Otogar, 8 Yeni Farklı Seviyeli Kavşak, Yeni Tramvay Hattı ve NostaljikTramvay, 2. Etap Metro Hattı, Yeni Bulvarlar, Yeni Köprüler, Yeni Etap BisikletYolları, Deprem Eylem Plan, AKOM (Afet Koordinasyon Merkezi), Sosyal Konutlar,Ziyapaşa Kentsel Dönüşüm Projesi, 2000 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi, Yedi Gözeİçme Suyu, 6 Yeni Atık Su Arıtma Tesisi, Spor Kampüsü, Olimpik Yüzme Havuzu,Yaşlı Yaşam ve Bakım Merkezi, dünya çapında 2 yeni halk kütüphanesi, yenikreşler, Kültür Sanat Merkezi, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi,yeni öğrenci yurtları, yeni kurs merkezleri, Sivil Toplum Yerleşkesi, EkolojikKent Parkı, Engelsiz Vadi Rekreasyon Alanı, Orhan Kemal Müzesi, KurtkulağıPamuk Müzesi, Çocuk Arkeoloji Müzesi ve Atölyesi, Karataş ve Yumurtalık SahilProjeleri, Mezbaha Kompleksi, Canlı Hayvan Satış Merkezi, Tarım Enstitüsü, GeriDönüşümcüler ve Nakliyatçılar Sitesi gibi büyük projelere imza atacaklarınıbelirtti.

 

BaşkanZeydan Karalar, temeli atılan ve 4 milyar lira tutarındaki Yedigöze’den İçmeSuyu Getirme Projesini’nin de tamamlanacağını açıkladı.

 

BaşkanZeydan Karalar, Yumurtalık sahilinde Büyükşehir’in iftar programına katıldı.

lfeuhyzh6pawxcjkzqv2Igwj.jpg

7garr0e5v3vpdhanzwuxgql8.jpg

gdtvlyabvhsrctmxk39gyr2a.jpg

ypn5cI9dyenf0b7xcvzwrlgh.jpg

ofmdhawoy0jugcpngqi4t3tc.jpg

7remif0qxbhcnk9wngt4us3j.jpg

gboltwyrjxwdqhsaqrgkk3zn.jpg

dmffxh2bsroix6zkbvwIqevn.jpg

foawx26dmwycbpujvg7chI5z.jpg

c1vedgIqxbywrousbqj0avf8.jpg

xandvwIroqal9m7omf0cdtyj.jpg

rhkpequib8dztIwyjmjxe6c1.jpg

x5isdgzmwudcI9kvptoh6pqf.jpg

dI9rkdgejipfahzjsvuqe0bf.jpg

61pIhuogttepdsb4aq2ad7m9.jpg

vxpubaeqytc6na5ku02zdc3j.jpg

ragtlpxjowd2j5nqvzyi8fnr.jpg

o9ge6hpnccto5sjfw3lbkfbv.jpg

flc8m4e5um9rva6oc2jfg1pk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.