“Nimet Abla“ Gişesinde Uzun Bekleyiş

“Nimet Abla“ Gişesinde Uzun Bekleyiş

Yılbaşına sayılı günler kala Milli Piyango’nun büyük ikramiyesini kazanma hayali kuran yüzlerce kişi, piyango gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 Seyyar biletçiler yerine gişeleri tercih eden vatandaşlar, saatlerce kuyrukta bekleyerek bilet almaya çalıştı. 

’nin bu seneki i 50 milyon TL olunca vatandaşlar da erkenden biletini almaya başladı. Biletlerin tükenme ihtimali üzerine son günlere kalmak istemeyen vatandaşlar, Milli Piyango’nun büyük ikramiyesini kazanma hayaliyle, piyango gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. ’nde Milli Piyango bileti satan Nimet Abla gişesinin önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, büyük ikramiyenin 50 milyon TL olduğu yılbaşı biletlerinden alabilmek için sıra bekledi.

Büyük ikramiye 50 milyon TL olmasına rağmen büyük hayaller kurmadıklarını belirten vatandaşlar, en büyük arzularının bir ev alabilecek parayı bulabilmek olduğunu söyledi.

Gişe yetkilisi Kenan Bal, biletlerin yüzde 47’sinin tükendiğini belirterek, “ büyük olunca ilgi de büyük oldu. Yeteri kadar biletimiz var. Vatandaşın ilgisine karşılık vermeye çalışıyoruz. Ancak biletlerin ayın 25’ine kadar tükeneceğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.