ALTAN ÖYMEN’İN EŞİ AYSEL ÖYMEN,  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ALTAN ÖYMEN’İN EŞİ AYSEL ÖYMEN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Altan Öymen’in eşi; Türkiye’nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü Aysel Öymen, İstanbul’daki Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Önceki CHP Genel Başkanlarından, ANKA Haber Ajansı’nın kurucusu, gazeteci-yazar Altan Öymen’in, önceki gün hayatını kaybeden eşi Aysel Öymen bugün İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Türkiye’nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü olan Aysel Öymen için öğle namazının ardından Teşvikiye Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Öymen’in ailesi, yakınları ve sevenleri ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, önceki dönem İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyasetçi, gazeteci, yazar da katıldı. Taziyeleri Altan Öymen, Onur Öymen, Aslı Öymen, Örsan Kunter Öymen ve aile fertleri kabul etti.

Kızı Aslı Öymen, gözyaşları içinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çok zor bir şey. Söylemekle, okumakla, duymakla anlaşılacak bir şey değil. Bütün melek olmuş annelere Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün çocuklara da sabırlar diliyorum” dedi. Namazın kılınmasının ardından Öymen’in naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı’na uğurlanarak toprağa verildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.