PM Üyesi Cankurtaran İlçe Başkanları İle Buluştu

PM Üyesi Cankurtaran İlçe Başkanları İle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran CHP İstanbul 2.bölge ilçe başkanları ile buluştu.

 Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran  İstanbul'un üç ayrı bölgesinde vatandaşa ilişkin sorunların tespiti ve  çözüm önerilerini tartışmak üzere İstanbul İlçe Başkanlarıyla görüşmeler  yapmaya başladı.






İlk olarak 2. Bölge İlçe Başkanlarıyla yemekli bir toplantıda  bir araya gelen Cankurtaran her ilçedeki bölge halkının sorunlarını  İlçe Başkanlarından dinledi. İlçelerde bu sorunlara çözüm önerileri  hazırlamak amacıyla her ilçe ile nasıl çalışabilecekleri konusunda konuştu.  Yasemin Öney Cankurtaran ve İlçe Başkanları önümüzdeki günlerde ilçe  yönetimleriyle yapacakları toplantı, saha çalışma konuları ve çalışma  takvimini de hazırladılar.Geç saat'e kadar süren Toplantıya Eyüp, Kağıthane,  Sultangazi, Şişli, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu, Beşiktaş, Zeytinburnu ve Sarıyer  İlçe Başkanı katıldı.Fatih,Esenler, ilçe başkanlara toplantıya mazeret  bildirerek katılmazken ilk toplantı çok olumlu geçti.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.