Aydın Ses Gazetesi, Gazetecilik dersi verdi

Aydın Ses Gazetesi, Gazetecilik dersi verdi

Merkezi Gaziosmanpaşa'da bulunan Aydın Ses Gazetesi,15. yıldönümünü Bayrampaşa’da, Mart 2012'de açılan 5 yıldızlı Titanic Business Hotel’de muhteşem bir davetle kutladı.

Yaptığı ciddi haberlerle,”Sadece haber” yaparak, herkesimin sevgisini takdirini kazanan, Düğün salonlarında değil de, Herkesin rüyalarını süsleyen,5 yıldızlı Titanic Business Hotel’in balo salonu tamamen sevenleriyle dolduran, Aydın Ses Gazetesi sahibi Murat Aydın. Yerel basın sahiplerine, Özellikle bu işe yeni başlayanlar ve ben 30 yıllık 40 yıllık gazeteciyim diyenlere, adeta ders verdi. Balo salonunun muhteşemliği, gelen kalabalığın çokluğu, kalitesi dudak ısırttı.

.

Muhteşem geceye Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa  Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya,Milli eğitim müdürleri,CHP,Ak Parti,MHP,Saadet Partisi ilçe başkanları,dernek başkanları,mahalle muhtarları,STK Temsilcileri ve yerel ve ulusal çok sayıda basın mensubu katıldı.

.

Sunuculuğunu Aydınses Haber Müdürü Ayla Özdemir'in yaptığı gece, Neyzen Ferit Yavuz'un ney dinletisi ile başladı.

.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "en uzun süreli koşan ve bizi çok daha önceki yıllara götüren yerel basınımızın çok değerli temsilcisi Murat Aydın ilk önce aklımıza gelendir. O Gaziosmanpaşa'nın sokakalarında her zaman omzunda küçük bir çanta ile sokaka haberlerini yerinde ve en yakın merciden duyurma gayretiyle inanılmaz bir aşkla ve performansla çalışır. Onu tanıdıktan sonra baktım ki çizgisi de güzel. Her 15 günde bir dağıtmış olduğu gazetesiyle 15. yılını kutluyorum." dedi.

.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Aydınses'in yerel bir gazete ama ulusal bir gazete gibi çalışmalarını yapan ve diğer ilçelerde de etkisini hissettiren bir gazete olduğunu söyledi. Başkan Aydıner de yerel gazetelerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, aydınsesi ve Murat Aydın'ı kutladı.

.

İstanbul Ses Gazetesi’nin de davet edildiği gece, Birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu muhteşem gece son buldu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum