"Bayramlar birliğimizi pekiştirmek adına önemli bir vesiledir”

Kurban Bayramı’nın gelecekteki huzur dolu güzel günlerin habercisi olması temennisinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bayramlar birliğimizi daha da pekiştirmek anlamında önemli bir vesiledir. Yüce Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum" dedi.
 

Kurban Bayramı’na yönelik bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketleri nedeniyle bu yıl bayramlarımızı buruk bir şekilde kutladığımızı belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek adına önemli ve anlamlı bir fırsattır. Bu nedenle Kurban Bayramı’nın Yüce Türk Milleti’ne ve İslam Alemi’ne barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramlarımızı bundan sonraki zamanlarda daha güzel ve daha huzurlu günlerde kutlamak en büyük arzumuzdur. Bayramın aynı zamanda da kırgınlıkların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Bu yıl yaşadığımız deprem felaketlerinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza rahmet, kederli ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle Yüce Türk Milleti’nin, Büyükçekmece Ailemin Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Sağlık, esenlik, mutluluk içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı diliyorum. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.