Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Sahili'nde İncelemelerde Bulundu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Sahili'nde İncelemelerde Bulundu

Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yakın bir zaman diliminde buranın etaplamasına başlayacağız ve projelendirme süreçlerini yürüteceğiz” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Sahili'nde yaptığı incelemelerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileriyle bir araya gelerek sahil düzenleme projelerini değerlendirdi.

Çalık, Gürpınar'da da Büyükçekmece Sahil düzenleme projesinin tamamlanmasının ardından çalışmaların başlayacağını belirtti. Sahilin etaplanması ve projelendirme süreçlerinin yakın bir zamanda başlayacağını ifade eden Çalık, bu çalışmaların sonucunda bölgenin vatandaşların özgürce kullanabileceği bir alan haline dönüşeceğini belirtti.

Ayrıca, sahil boyunca İBB ve Beylikdüzü Belediyesi ekipleriyle birlikte gezerek vatandaşlarla da sohbet etti ve onların öneri ve taleplerini dinledi. Bu tür projeler, şehirlerin yaşam kalitesini artırmaya ve halkın sosyal alanlara erişimini sağlamaya yönelik önemli adımlardır.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.