CHP Fatih’de İlhan Dabakoğlu başkan adayı

CHP Fatih’de İlhan Dabakoğlu başkan adayı

CHP eski Fatih İlçe Başkanı, diş tabibi İlhan Dabakoğlu 2014’te yapılacak yerel seçimler için Belediye başkan aday adayı olduğunun sinyalini verdi.

İstanbul Ses Gazetesi’nden Kasım Aydın ile sohbet eden, Öğle yemeğinde buluşan, Diş Hekimi İlhan Dabakoğlu şartlar uygun olursa neden olmasın dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe başkanı Diş Hekimi İlhan Dabakoğlu Siirt doğumlu,23 yıldır Fatih’te ikamet ettiğini söyleyen İlhan Dabakoğlu,”beş sene boyunca, CHP Fatih ilçe başkanlık görevim, çocuklarıma bırakacağım en güzel mirastır. İlçe başkanlık görevimden sonra herhangi bir makama talip olmadım. Partimizin bize ihtiyaç duyduğu her yerde görev aldık” dedi

İlçe binasını sizin döneminizde satın alınarak partiye kazandırdığınız söyleniyor, sorumuza Diş Hekimi İlhan Dabakoğlu ,”CHP ilçe başkanlığına geldiğim gün, ilçe binamız çok küçük, örgütümüz buraya sığmıyordu, İlk hedef olarak ilçe binası almayı koyduk ve bunu başardık. İleride hatırlamak istediğim anım. CHP adına tescil edilmiş ilçe binasının sevincidir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisinin her üyesinin bir yerlere aday olması gayet normaldir ve aday olmaya hakkı vardır diyen diş hekimi İlhan Dabakoğlu,”Benimde aday olmaya hakkım var, Cumhuriyet Halk Partisini başarıya götüreceksek, başarıya sürükleyeceksek, Fatih belediyesine CHP bayrağı dikebileceksek, o göreve talip olurum. Belediye başkanlığa aday olma isteğim, genel merkez ve Fatih ilçe örgütünün çoğunluğunun isteği ile olursa olur. Sadece aday olmak için aday olmak istemem, Fatih’in belediye başkanlığını kazanmak için olurum” Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi diyerek belediye başkan aday adayı olacağının sinyallerini verdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum