Emir Engin, “Ne Olursa Olsun Biz Her Zaman Partiliyiz”

Emir Engin, “Ne Olursa Olsun Biz Her Zaman Partiliyiz”

Kâğıthane siyasetinin genç ismi, gelecek yıllarda ismini sık sık duyacağımız Emir Engin Kâğıthane halkına teşekkür mesajı yayınladı

CHP'in, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerin de aday belirleme mesaisi 12 Şubat'ta son buldu.

Efendi ve düzgün kişiliği ve gençliğin verdiği enerji ile Kâğıthane belediye başkanlığına aday adayı olan Emir Engin, başarılı bir seçim kampanyası yaptı. O Kağıthaneye güvendi, Kağıthaneliler de ona güvendi. CHP Genel Merkezinin  ataması ile belediye başkan adayı Tonguç Çoban oldu

Emir Engin sosyal medya hesabında kendisine güvenen, destek veren tüm Kâğıthane halkına teşekkür etti

İşte O Açıklama

Uzun yıllardır birlikte yol aldığımız bu kutlu yolculukta, son dönemde belediye başkan aday adaylığı sürecinde gösterdiğiniz destek, güven ve sevgi için sözlerimle ifade edemeyeceğim kadar minnettarım. Her birinizin desteği, benim için sadece bir aday adayı olmakla sınırlı kalmadı; aynı zamanda birlikte omuz omuza vererek, toplumumuzun daha iyi bir geleceği için çaba sarf etmenin değerini bir kez daha anlamama vesile oldu.

Ancak, bu süreçte elimde olmayan sebeplerden dolayı atama ile başka bir aday belirlenmesi karşısında, yaşadığım hayal kırıklığını ve üzüntüyü sizlerle paylaşmak istiyorum. Ancak, aldığım her bir destek, gösterdiğiniz her bir tebessüm ve sunduğunuz her bir dua, bu süreçte benimle olduğunuzu ve güveninizin daim olduğunu hissettirdi. Bunu asla unutmayacağım.

Sizlerin yanı sıra, bu süreçte bana omuz veren, cesaretlendiren ve her zaman yanımda olan tüm dostlarıma ve örgütüme sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin desteği olmadan, bu yolculuk bu denli anlamlı olamazdı. Her biriniz, bu mücadelede benim için bir ışık oldunuz.

Yaşanan her deneyim, bana yeni bir şeyler öğretti ve bana daha güçlü bir insan olma fırsatı verdi. Bundan sonra da, toplumumuzun daha iyi bir geleceği için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Sizlerle birlikte daha nice başarılara imza atmayı umuyorum.

Ne olursa olsun biz her zaman partiliyiz.

Belediye başkan aday adayı olarak atanan Tonguç ÇOBAN' a ve ekibine başarılar dilerim.

Tekrar teşekkür ederim, destekleriniz için minnettarım.

Sevgi ve saygılarımla,

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum