Esenyurt Belediyesi Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyakhastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımındabulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam edenEsenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarınıyalnız bırakmıyor. Belediye, ihtiyaç duydukları özel beslenme ürünlerini pahalıolması nedeniyle almakta zorlanan çölyak hastalarına glütensiz gıda kolisiyardımında bulunuyor. İçeriğinde glüten bulunmayan un, makarna, erişte, bulgur,şehriye, kraker ve kurabiye gibi besinlerin yer aldığı gıda kolileri, ihtiyacıolan vatandaşlara dağıtılıyor. Belediye çalışanları gelen taleplerdoğrultusunda yardımların tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.

 

 “Yardımlarımız Hız Kesmeden Devam Edecek”

Yürüttükleri planlı çalışmalar ile çölyak hastalarının yanındaolacaklarını ifade eden Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personeli MuratYıldırım; “İlk olarak ihtiyaç sahibi çölyak hastası vatandaşları tespit ederek mağduriyetdurumlarını belirliyoruz. Sağlıklı yaşayabilmeleri için neye ihtiyaçları varsao doğrultuda çalışmalarımızı yapıp evlerine kadar yardım paketlerimiziulaştırıyoruz. Devam eden çalışmalarımızla çölyak hastası komşularımızınyanında olmaya devam edeceğiz.” dedi

 

 

ccg58phj3tofupog6zraivsn.jpg

hlqI3turecdvfji2jv5zt9nf.jpg

mslabm1qo92cley04fw3fctz.jpg

oymIskcrczwbwetarn9mfpnq.jpg

jo6pnsbayem39w7guqhvzfll.jpg

dnahrxufm9xrzs8q5vf6ohcb.jpg

19pdvay7nkgmw4tjg2u8pxcs.jpg

syhnarfo98vxyjm6dc3qwd4r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.