Kineziterapi ile Agrısız Hayat: Hemen Simdi Gelin!

Kineziterapi ile Agrısız Hayat: Hemen Simdi Gelin!

Bir cok ülkede faaliyet gösteren kineziterapi fizik tedavi merkezi, simdi istanbul da. ...

Dünya çapında en çok rağbet gören tedavi teknolojilerinden biri olan modern   tedavi yöntemi şimdi de İstanbul'da açılan Kineziterapi Fizik Tedavi Merkezi ile devrim niteliğinde bir tedavi yaklaşımı sunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gül. Kineziterapi ile Ağrısız hayatın sırrını İstanbul Ses Gazetesi ile paylaştı.


Merkezimizde uygulanan tedavi sayesinde ileri dönem hastalık durumunda dahi ağrılarınızı tamamen ilaçsız yenebilir, ilaç bağımlılığından kurtulabilirsiniz diyen yönetim kurulu başkanı İsmail Gül,” Kliniğimizde, Omurga, kas ve iskelet sistemi problemlerinin ameliyatsız tedavisi.  Bel ve boyun fıtıklarının ameliyatsız ve ilaçsız tedavisi,  Eklem hastalıkların rehabilitasyonu, Kaza ve spor yaralanma sonrası rehabilitasyonu, Tansiyon düzenlemesini sağlayan egzersiz çeşitleri ile i ile ağrısız hayat sunuyoruz” dedi.


Tedavi için kimler başvurabilir ?


”Kineziterapi yöntemi;  osteokondroz(kireçlenme) , disk hernisi (fıtık), romatoid artrit, omuz periartriti (donuk omuz), deforme koksartroz (kalça eklem iltihabı),  gonartroz (diz eklemi iltihabı), muhtelif postür (duruş) bozuklukları, ankilozan spondiloartrit  gibi non-enfeksiyöz omurga ve eklem hastalıklarının tedavisinde, tüm spor sakatlıklarında, ameliyat öncesi ve sonrası rehabilitasyonlarda uygulanmaktadır.


Ayrıca iç organ innervasyonu (sinirle uyarılması), sinir, kalp-damar ve solunum sistemleri rahatsızlıkları, hipertansiyon, bronşiyal astım, tip II şeker hastalığı, sinsi endojen depresyon, alt batın rahatsızlıklarına (prostatit (prostat bezi iltihabı), adneksit (genital iltihaplar), hemoroid) bağlı olarak gelişen rahatsızlıkları “olanların baş vuracagını söyledi.


Modern egzersiz aletleri ve özel sauna 


Merkezimiz bünyesinde bulunan en modern miyofasiyal tanı ekipmanlarının yanı sırada 40'ın üzerinde özel dekompresyon egzersiz aletimiz ile omurga ve eklemlere binen yük fazlası alınır ve geliştirilmesi gereken kas grubu etkinleştirilir.Diye sözlerine devam eden İsmail Gül,” Böylece; doğru ve ölçülü  olarak uygulanan hareketler hastaya hiçbir zarar vermeden sırt, bel ve eklem ağrılarından kurtulmasına yardımcı olmaktadır. 


Tedavi seanslarının etkisi merkezimiz bünyesinde gerçekeştirilen sauna ile pekiştirilmektedir. Merkezimiz bünyesindeki sauna bölümünde ana ve kılcal damarlara ısı etki uygulanarak damarların genişlemesi sağlanmaktadır. Sauna terapi neticesinde omurga ve eklemlere gelen kan miktarının artması sayesinde vücuttaki onarıcı ve yenileyici süreçler etkinleştirilmiş olur. Sauna seansının tedavi edici etkisi dekompresyon aletlerini takiben uygulandığında ortaya çıkmaktadır” dedi.


Kineziterapi ile ağrısız hayat: hemen şimdi gelin !


Günümüzde birçok hastalığın tedavi yaklaşımı kökten değişmiştir.diyen ”  Omurga eklemlerinin sağlık durumu büyük oranda kasların içerisindeki kan damarlarınca besin sağlanmasına bağlıdır. Atrofiye uğramış olan kas omurga eklemine besin maddesi taşıma kabiliyetini yitirir, çünkü içerisindeki kan damarları da aynı şekilde atrofik olmuştur. Bundan ziyade atrofik kasın hiçbir ilaçla düzeltilmesi mümkün değildir. Eğer hastalık enfeksiyon kaynaklı değil ise doğru uygulanan fiziksel hareket kasları onarabilir ve kan damarlarının eklem ve dokuları beslemesine imkan verebilir. 


yöntemi ile tedavi omurgayı ve büyük eklemleri saran derin kasları etkinleştiren egzersizler sisteminden oluşmaktadır. Bu şekilde uygulanan fiziksel hareketler sayesinde kaslardaki dolaşım düzelir, kemik ve kıkırdak dokuları daha iyi beslenmeye başlar, kısaca onarım sürecinin başlaması için gerekli şartlar sağlanmış olur. İnsanlar ağrılı tedaviden ve ciddi ilaç kullanımından korktukları için çoğu zaman hastalık belirtilerine göz yumar, doktorlara başvurmayı ertelerler. Sağlığınızı bugünden düşünmeye başlayın! Hastalığın galip gelmesine izin vermeyin! Bizi arayın, ilk görüşmeye gelin, kendi kendinize hemen şimdi yardım etmeyi deneyerek kendinize ağrısız ve ilaçsız bir gelecek sağlayın” dedi.


İsmail Gül,”Ayakta tedavi kapsamında uygulanan tedavi seanslarımız hasta için uygun olan zamanlarda gerçekleştirilmedir. Diyafram nefesi ve kriyoterapi (soğuk tedavisi) ile hastalarımıza ağrıyı kontrol altına almayı öğretiyoruz, ağrıdan kurtulmalarına yardımcı oluyoruz. Efor sarfetmeniz gerekecek elbette. Ancak ameliyat olmaktansa egzersiz yapmak sizin için en iyi tercih olacaktır” diyerek,  Kineziterapi ile ağrısız hayat için  web sitesini ziyaret ederek ya da 0212 541 62 62 numaralı telefondan rendevu alabileceklerini söyledi.


mah. Süvari Cad. No. 23/2 Sefaköy/İstanbul  adresi ile, Ulaşımın çok rahat oldugunu söyleyen İsmail Gül,” Havalimanına yakınlığı ile avantaj konumda yer alan Kineziterapi Fizik Tedavi Merkezi'nin yanında Küçükçekmece  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlığı yer almaktadır. Araçla gelecek hastalarımız için geniş otopark imkânımız vardır. Araç ile E-5 karayolundan gelebilir veya trafik stresinden kaçmak için metrobüs ile (Sefaköy durağından 50 metre yürüme mesafesinde)  merkezimize ulaşabilirsiniz” dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.