İlhami Özel'den, 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

İlhami Özel'den, 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Kâğıthane ilçesinde uzun yıllardır halkın gönlünde taht kuran isimlerden biri olan İlhami Özel 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in  dernek başkanı ve CHP Kâğıthane Meclis Üyesi ve önceki dönem İlçe Başkan Yardımcısı İlhami Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Özel, çocukların özel gününü coşkuyla kutladı ve şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Kağıthaneli Hemşerilerim,

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde, çocuklarımızın sevgi ve neşesiyle dolu yüzlerini görmek, bizlere geleceğe dair umut veriyor.

Çocuklarımız, ülkemizin en kıymetli varlıklarıdır. Onların sağlıklı, mutlu ve güvenli bir ortamda büyümeleri, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu bayram vesilesiyle, çocuklarımızın haklarına ve mutluluklarına daha da fazla önem verme ve onların yanında olma sözü veriyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağdaş, aydınlık ve özgür bir ülkede büyümeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak, eğitimlerine destek olmak ve haklarını savunmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kağıthane'deki tüm çocuklarımız olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanındaki minik yavruların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağımızı bir kez daha hatırlatır, sevgi ve saygılarımı sunarım."

İlhami Özel'in bu duygu dolu mesajı, çocuk bayramı coşkusunu ve çocukların haklarına verdiği önemi vurgulayarak, toplum nezdinde olumlu yankı uyandırdı.

ilhami1.jpg

ilhamixxx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.