12 Eylül 2010 Referandumu ve 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde hiçbir çalışma içerisinde olmayan, Ali Boztaş’ın 1.olağan Kongresi’nde CHP İlçe Başkanlığına seçilmesiyle İlçe örgütünün yolunu unutan, hatta 12 Eylül ve 12 Haziran seçimlerinde başka partilere çalıştıkları iddia edilen CHP’nin sözde muhaliflerinin koltuk sevdasından işlerini, güçlerini bırakıp alanlara inmesi CHP’li üyeler ve Gazi Mahallesi halkı tarafından tepki ile karşılanıyor.
“GAZİ MAHALLESİ’NİN SORUNLARINI UNUTAN MUHTAR”
Sözde muhalif grup içerinde yer alan Gazi Mahallesi Muhtarı Nevzat Altun, asıl işi olan muhtarlık olan görevini unutup, CHP İlçe Örgütü’nün mevcut yönetimine karşı sokaklarda siyaset yapmaya başladı.
Gazi Mahallesi’nin sorunlarını, yapılması gereken çalışmaları ve halkın sorunlarını yetkili mercilere iletmesi gereken ve bunun için seçimle muhtarlık görevine getirilen Nevzat Altun, kamu görevini bir kenara bırakıp CHP’nin sözde muhalif grubu ile beraber hareket ederek siyaset yapması Gazi Mahallesi halkı ve CHP’li üyeler tarafından tepki ile karşılanıyor.
“NEVZAT ALTUN TARAFSIZLIĞINI KORUYAMAMIŞTIR”
Seçimle iş başına gelen Nevzat Altun’un Gazi Mahallesi’nin sorunlarına yönelik sessiz kalmasını ve sorunlara karşı duyarsız kalmasını eleştiren mahalle sakinleri, ““Gazi Mahallesi Muhtarı Nevzat Altun tarafsızlığını koruyamamıştır. Tarafsız olması gereken mahalle muhtarı Nevzat Altun bir an önce istifa etmelidir” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Haber Kaynağı: İstanbul Ses
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 1 yorum mevcut
vural yurdakul 4 hafta önce yorumlandı
bu nebiçim bir haber kurultay süreci demoktarik bir süreçtir herkes aday olabilir ve bunun çalışmalarını yapabilir istediği adayıda destekler burada yandaş haber kokusu aluyorum sonuçda parti üyelerinin ve delegelerinin şectiği aday kazansın