AK Parti Kâğıthane ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Kâğıthane ilçe kongresi yapıldı

AK Parti’nin en coşkulu ve kalabalık ilçe kongresi Kağıthane’de gerçekleşti. AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanlığının 5. Olağan kongresi yapıldı. Zafer Av. Faruk Gökkuş’un oldu.

Haber, Cemil Öğütcü

Fotoğraf Kasım Aydın


 Ak Parti Kağıthane  Kongresi Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde coşkulu bir kitlenin katılımıyla gerçekleştirildi. Görsellik ve coşku  açısından oldukça organze olan Ak Partililer, yeni dönemdeki ilçe başkanlarını da seçtiler.AK Parti Kağıthane Delegeleri oylarıyla İlçe Başkanlığı’na Av. Faruk Gökkuş’u getirdi
3 Listenin yarıştığı kongrede 256 delegenin  oyunu  alan Faruk Gökkuş, ipi göğüsleyen isim olarak ilçe başkanlık koltuğuna oturacak. Diğer güçlü aday Orhan Telci ise 131 oyda kaldı. Eski meclis üyelerinden Kamil Özgenç ise kongrede ancak 27 delegenin desteğini alabildi
Yoğun bir katılımın olduğu kongrede Ak Partililer adeta gövde gösterisi yaptı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kongrede yarışan 3 aday da kürsüye gelerek birlik mesajı verdiler.
Sonuçların açıklanmasından sonra liste çıkaran 3 aday da kürsüye gelerek birlik mesajı verdiler.
 
Eski Başbakan Yardımcısı ve içişleri bakanı Beşir Atalay, Kağıthane İlçesinden sorumlu İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da katılarak birer konuşma yaptığı kongrede Ak Parti Hükümeti’nin icraatları anlatıldı. Faaliyet raporlarının ve kesin hesabın okunduğu eski yönetimin ibra edildiği Kâğıthane kongresinin müzakereler bölümünde adaylar kürsüye çıkarak kendilerini tanıttılar delegelerden oy istediler. Oldukça sakin ve seviyeli geçen kongrede dilek ve temenniler maddesinin ardından seçimler gündemine geçildi. Beyaz, mavi ve sarı listenin yarıştığı seçimlerde beyaz listenin ilçe başkanı Faruk Gökkuş ipi göğüsleyen isim oldu.
BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, YURT DIŞINDA OLDUĞU İÇİN KATILAMADI
 
 
6 Yıldır ilçe başkanlığını yürüten Sami İlhan, uzunca bir konuşma yaparak ilçe başkanlığına veda etti, helallik istedi .Kongreye partili ve delegelerin yanı sıra bazı siyasi partilerden temsilciler, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkan ve temsilcileri katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç  kentsel dönüşüm projeleri ödülü almak için  yurt dışındaydı  Kılıç kongreye  bu nedenle katılamadı. Kongrede konser veren mehter takımı katılımcılara güzel dakikalar geçirtirken ayrı bir renk kattı. Kağıthane kongresine komşu ilçelerden de katılımlar oldu.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.