Kâğıthane Erzincan Başköy dernek başkanı Ali Kırmızıtaş yaptığı kısa konuşmada,”Aslında biz burada dernek yeri almak için toplanmıştık. Bu toplantımıza Erzincan Çayırlı belediye başkanımızda aramıza katıldı. Dernekçilik kolay değil. Dernekçilik dernek üyelerinin ve köylülerinin katkılarıyla yürüyen bir kurum. Erzincan demeden “Başköy” diyince hemen Erzincan akla geliyor artık. İstanbul’da çok köylümüz var. Bizde bir dernek yeri alalım dedik. Bu konuda tüm Başköy’lülerin İstanbul Ses gazetesi aracılığıyla desteklerini bekliyoruz. Köyümüzün kendine ait bir yeri olmasını istiyoruz. Bizleri ziyaret eden belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Başköylü Kâğıthane’nin en iyi siyasetçilerinden Av Zeynel Öztürk,”Belediye başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin Çayırlıdaki başarılı çalışmalarını da görüyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Çalışan herkesin yanında olduğumuzu söylüyoruz” dedi
Nurtepe Cem evi dedesi Zeynel Şahan,”Belediye başkanımızla en eski tanışan ben oldum. Kendisine Çayırlıya Cem evi yapmak düşüncesiyle gitmiştik. Başköy Cem evi açılışında oradaydılar, Pınarlıda yine Cem evi temel atma töreninde beraberdik. Yani başkanımız yabancımız değil. Cem evleri ile alakalı kendisi çok duyarlıdır. İnşallah Başköy kırklar festivali düşüncemize’de katkı sunmalarını bekliyoruz” dedi.
CHP Kâğıthane’de ilçe başkanı seçim...
CHP Kâğıthane’nin Parlayan Yıldızı Necla...
CHP Kâğıthane’de İç huzursuzluk dışarı...
Kamalak: “Kâğıthane’de belediyeyi sizden...
CHP Kâğıthane ilçe yönetimi birbirlerine...
Kemal Taş,” Genel başkanımıza destek için...
Ali Polat,” Ben Birilerinin Adamı Değil,...
Kâğıthane Has Partide Nazım Aydın Görevden...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!