23 Şubat 2012 Perşembe

İki Bina Arasındaki Boşluğa Düşen Zanlı, 2 Kez Ölümden Döndü

Kağıthane'de, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düşen, kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez de park halindeki bir aracın üzerine düştü.

29 Ocak 2012 Pazar 10:21
İki Bina Arasındaki Boşluğa Düşen Zanlı, 2 Kez Ölümden Döndü
Kağıthane'de, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düşen, kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez de park halindeki bir aracın üzerine düştü. Yaralı halde bulunan bu kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yeri yakınında yaralı şahsın 1'i kadın 3 arkadaşını da gözaltına alarak polis merkezine götürüldü. Bu kişilerin, sokakta hırsızlık amacıyla dolaştıkları ileri sürüldü.

Gürsel Mahallesi, Çampark Sokak 12 numaradaki adrese, ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. İddialara göre, saat 04.00 sıralarında girişinde telefon bayisi bulunan apartmanın üst katında oturan vatandaşlar, duydukları ses üzerine dışarı çıkarak etrafı kontrol etti. İki bina arasındaki boşluktan gelen inleme sesine yönelenler, kanlar içerisinde bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Bu sırada, şüpheli şahıs ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, sokak sakinleriyle birlikte şahsı aramaya başladı. Polis ekipleri vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda bu kişinin düştüğü yere ulaşmaya çalıştı. Apartman girişindeki işyerinin sahibi olay yerine çağrıldı. Açılan işyerinden binanın arka tarafındaki boşluğu kontrol eden polis, şüphelinin kaçtığını gördü.

Apartmanlar arasındaki boşlukta kimsenin bulunmadığını anlayan polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çevreyi ablukaya aldı. Kısa süre sonra Bahçeler Caddesi üzerinde 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı. Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, iki kez yere çakılan ve kanlar içerisinde kalan 3'üncü şüpheliyi de üzerine düştüğü otomobilin yakınında ele geçirdi. Olay yerinde hazır bekletilen ambulansa bindirilen yaralı şahıs, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Apartman sakinlerinden Lütfü Yetiker, düşme sesi duyduğunu ve aşağıya baktığında yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gördüğünü söyledi. Yetiker, şahsın ölü gibi yattığını ve düştüğü yerden çıkarak kaçtığını öne sürdü. İşyerinde uyuyan esnaflardan Cemalettin Acar da duyduğu ses üzerine dışarı çıktığını fakat kimseyi göremediğini ifade etti. Acar, otomobilin üzerine düşen şahsı göremediğini fakat biri kadın iki kişinin kendi arasında konuştuğunu gördüğünü, söyledi. Acar, şahısların koluna girdiği bir kişiyi götürmeye çalıştığını belirtti.

Yaralı şüpheli, ilk tedavisinin ardından diğer şüphelilerle birlikte gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezi'ne götürüldü. Moğolistan uyruklu olduğu belirtilen 1'i kadın 4 zanlının soruşturması sürüyor. Bu kişilerin, hırsızlık amacıyla sokakta bulundukları ileri sürülüyor. - İstanbul / Kağıthane
Haber Kaynağı: İstanbul Ses Gazetesi / Kağıthane

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Kağıthane belediyesi çalışıyor mu?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SAYFALAR

    KARİKATÜR

    ARŞİV