KARAMÜRSEL YURTKUR’DA  NELER OLUYOR, NELER OLMUYOR

KARAMÜRSEL YURTKUR’DA NELER OLUYOR, NELER OLMUYOR

İzmit Karamürsel de bulunan Yurtkur ‘a bağlı Gazanfer Bilge Öğrenci yurdu idari personeli hakkında bu bölgede yayınlanan Bazı internet sitelerinde, ilginç iddialar ortaya atıldı.

 İzmit Karamürsel de bulunan  Yurtkur ‘a bağlı Gazanfer Bilge Öğrenci yurdu idari personeli hakkında  bu bölgede yayınlanan Bazı internet  sitelerinde, ilginç iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre adı geçen öğrenci yurdun müdürü K.T , B.A ve Ş.T adlı iki idari personel,  sözde  bazı çalışan personele  baskı  yaptığı ve yolsuzluklara bulaştığı iddia edilmesi  üzerine ,müfettişlerin olayı araştırdığı neticesinde  iddiaların gerçek dışı olduğu saptanmış ,ancak bu haberi yayınlayan internet gazetesince, müfettişlerinde  yanlı olduğu iddia  edilmişti.

.

Edinilen bilgilere göre bu olayın iç yüzü sadece fikir uyuşmazlığı  ve kişisel  didişmekten  başka bir şey değildi. Diğer dikkat çeken husus ise bu haberin yayınlandığı tarih 25 eylül  öğlen saat 12-00 iken  olumsuz haber yorumu ise aynı gün sabah saat 9-00 da yapılması haberin henüz okunmadan yorumlanması, heberin yanlı yapıldığı dikkatlerden kaçmadı.

 İddialara göre ,iktidar partili gözüken ve sendikacı olan  Gazanfer Bilge öğrenci yurdun hemen yakınında bulunan  Karamüesel Meslek Yüksek okulu sekreteri  N-U tarafından bu haber internet gazetelerine servis edildiği sanılıyor. İşin ilginç diğer yanı ise bu  olumsuz iddiaları ortaya atan ve savcılığa  şikayette bulunan Sendikacı  Yurt sekreteri N.U nun da hakkında  bazı olumsuz iddiaların olduğu, hatta konu ile ilgili haberleri olmadan bazı sedika üyesi çalışan personeli de, şahit göstermesi  istifa etmelerine sebebebiyet vermesi , bir çok kişiyle ters düşmesi ve hakkında  bir çok kez soruşturma açıldığı öne sürülmesi iddialar arasında yer alıyor .

Sonuç olarak Yurtkur’da neler oluyor neler olmuyor  savcılığın sürdürdüğü soruşturmanın sonunda, anlaşılacağı bekleniyor.          

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.