22 Mayıs 2012 Salı

Beren açtı kesenin ağzını

Beren Saat evinin tadilatı için hiçbir masraftan kaçmıyor..

17 Şubat 2012 Cuma 02:29
Beren açtı kesenin ağzını

Evinde tadilat yaptırmak için bir mimarla anlaşan Beren Saat, 60 bin TL’ye yeni mutfak siparişi verdi.

Projeyi kafede inceledi     

Birbiri ardına ses getiren projelerde yer alan, geçen yıldan beri de “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisiyle ekranda olan Beren Saat, evini yenilemek için kesenin ağzını açtı. Ünlü oyuncu, tadilat için anlaştığı mimarla önceki gün Kanyon’da buluştu. Bir kafede oturup çizimleri inceleyen Saat’in projeyi beğendiği her halinden belliydi.

Masraftan kaçınmıyor 

Mimarıyla uzun süre detaylar üzerine konuşan Beren Saat, özellikle yeni mutfak projesinden çok memnun kaldı. Ve çalışmalara başlanması için talimat verdi. Ünlü oyuncunun yenileme işleri için hiçbir masraftan kaçınmadığı, sadece siparişini verdiği mutfağın bile 60 bin TL’ye mal olacağı öğrenildi.   

BEREN SAAT MASRAFTAN KAÇMIYOR..

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Kağıthane belediyesi çalışıyor mu?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    KARİKATÜR

    ARŞİV

    istanbulses videoları Dailymotion'da