Kağıthane'nin Sosyal Tesisleri Fark Yaratıyor

Kağıthane'nin Sosyal Tesisleri Fark Yaratıyor

Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri lezzet ve kaliteli hizmetini Kağıthanelinin memnuniyeti ile taçlandırıyor.

 Kaliteli hizmet anlayışıyla çalışan Sosyal Tesisler vatandaşların sohbetine eşlik edecek sıcacık kahvesi,  zengin ve leziz yemek çeşitleri ile şehrin odak noktasında yer alıyor.


Haftanın her günü Kağıthanelinin ailece vakit geçirebileceği, dinleneceği ve huzur bulacağı sosyal tesisler, birinci sınıf servis ve hizmet kalitesiyle Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunuyor. Kar amacı gütmeden çalışan tesisler lezzet ve hizmet kalitesiyle vatandaşlardan tam not alıyor.
 Lezzet ve hizmet kalitesi kadar hijyen koşullarında da başarılı olan sosyal tesisler en iyi ve en kaliteli hizmeti,  ekonomik olarak vatandaşlara sunuyor.

 Uluslar arası standartlardaki hizmet kalitesi, hijyen ve kalite uygulamalarındaki başarısı ile sosyal tesisler Lojistik Destek Merkezi, TSE tarafından onaylanan ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistem belgesi ile hizmet kalitesini ispatlamıştır. Çalışanların hijyen ve gıda güvenliği konusunda bilinci, gıda mevzuatlarına ve kanunlara uyumu, ürün kalitesinin geliştirilmesi gibi etkileri olan uygulama, insan sağlığını en kolay etkileyecek etmenlerin başında gelen gıda ürünlerinde başarılı kontrolünü belgeliyor. Standartları her 5 yılda bir ISO tarafından gözden geçirilen ve uygulayıcıların görüşleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden düzenlenen belgeyi her standart gelişiminde yeniden alan Kağıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri uluslararası kabul görmüş yönetim sistemine uygun olan bir yönetim anlayışıyla hizmet kalitesinde sürekliliği sağladığını belgeliyor. Hizmette kaliteyi sürekli gelişen bir süreç olarak kabul ederek, hizmet çıtasını yükseltmeye devam eden sosyal tesisler, devamlılığı olan gelişim ve uygulama kontrollerine bağlılıkla artan kalite anlayışını koruyor.

Mekansal dekorasyon, servis, sunum, yemek çeşitliliği ve lezzeti gibi birçok alanda kaliteli hizmet veren sosyal tesisler, Kağıthanelilere en iyi kaliteli hizmeti en ekonomik imkanlarla sunmaya devam ediyor
Haftanın her günü keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan sosyal tesisler, özel gün ve organizasyonlar, düğün ve yemekli toplantılar için de hizmet veriyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.