Dr. Cengiz Alp’ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Dr. Cengiz Alp’ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Sarıyer’in sevilen hekimi. Op. Dr. Cengiz Alp, yayınladığı mesajında, 30 Ağustos Zaferinin, tarihi boyunca esaret altında yaşamamış Türk Milleti`nin tüm dünyaya vermiş olduğu bir mesaj olduğunu belirtti.

 Türk Milleti'nin, 30 Ağustos Büyük Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini verdiğini, bu uğurda her türlü özveriye katlanmaya daima hazır olduğunu da ispatladığını ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Bu zafer sadece askeri bir başarı olarak kalmamış tarih sahnesinde yeni bir Türk Devleti'nin kurulmasını da sağlamıştır. Verilen büyük mücadeleler ve göğüslenen çetin zorluklar neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğimiz millet olarak sahip olduğumuz en değerli kazanımlarımızdan birisidir.


Bu duygu ve düşüncelerle, Bizlere bu büyük onun ve gururu kazandıran ve yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin nice isimsiz kahramanlarını bir kez daha rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyor, Türk Ulusunun Silahlı Kuvvetler Günü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimi selamlıyor, sevgilerimi sunuyorum “ dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.