Dr. Cengiz Alp’den Tuncay Özkan'a hayırlı olsun sohbeti

Dr. Cengiz Alp’den Tuncay Özkan'a hayırlı olsun sohbeti

Sarıyer’in tanınmış siyasetçilerinden CHP’li Dr. Cengiz Alp, CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’na katılıp, Kılıçdaroğlu’nun PM listesinde yer alan Tuncay Özkan’la samimi bir sohbette bulundu.

Sarıyer’in tanınmış siyasetçilerinden CHP’li Dr. Cengiz Alp, CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’na katılıp, Kılıçdaroğlu’nun PM listesinde yer alan Tuncay Özkan’la samimi bir sohbette bulundu. Kurultayın yapıldığı Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’ne eşi Aycan Alp’le birlikte gidip, yıllardır emek verdiği partisi CHP’nin Olağanüstü Kongresi’ni izleyen Dr. Cengiz Alp, gazeteci Tuncay Özkan’dan yakın ilgi gördü.




Ayaüstü gerçekleşen samimi sohbette, iki siyasetçi partiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.Dr. Cengiz Alp, Tuncay Özkan’ın yanısıra, PM'ye yüksek oy alarak giren Veli Ağbaba ve Fikri sağlar gibi partinin önde gelen isimleriyle de görüşerek, düşüncelerini paylaştı.Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkan seçilerek parti ve halk üzerinde güven tazelemesinden memnun olduğunu söyleyen Dr. Cengiz Alp, “CHP, sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte parti içi demokrasi konusunda önemli gelişmeler kaydetti




Kongrenin büyük bir olgunluk içinde geçmesi de bunun bir göstergesi oldu. Bundan sonra genel iktidarı ele geçirmek için, parti içi çekişmelerden uzak, birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ederek, 2015’teki genel seçime hazırlanmalıyız. Umuyorum ki bu seçimde AK Parti iktidarını koltuğundan indirip, CHP’yi ülke yönetimine getireceğiz” dedi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.