Tuzla Kart Ailesi, 608 Üye İşletmesi ile Her Geçen Gün Büyüyor

Tuzla Kart Ailesi, 608 Üye İşletmesi ile Her Geçen Gün Büyüyor

Sağlıktan eğitime, giyimden kişisel bakıma, gıdadan beyaz eşyaya birçok alanda kullanıcılara avantajlar sunan Tuzla Kart, marka yolculuğunda birçok paydaşın desteği ve katkısı ile büyüdü. Bu yolculukta Tuzla Kart’ın geçerli olduğu üye işletmeleri de daha geniş bir müşteri ağına ulaşmak, marka bilinirliliğini artırmak, ürünlerini ve kampanyalarını daha geniş bölgeye duyurmak gibi birçok avantajdan yararlanıyor. Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, ekonominin lokomotifi olan işletmelerin her daim yanında olacaklarını belirterek, böyle geniş bir aileye sahip olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

“TUZLA KART’LA ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ” 

Tuzla Kart üye işletmesi Marmara Efor Spor Kulübü kurucularından Mine Kul Göktaş, “Spor bir gerekliliktir. 9 aylıktan her yaş grubuna hizmet verip çok güzel sonuçlar alıyoruz. Tuzla Kart’la ortak bir çalışma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu imkânı bize veren Tuzla Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl’e de buradan teşekkür ediyorum, yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.







6j4z2veh78emt5opwIuqlcr1.jpg

fxrb4w9qdlh2vgozasuxoh7y.jpg

j0zvkxhozvgocdlwrw4lydf6.jpg

Ianatqyvgfmniwex0bopf631.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.