Tuzlalı başarılı öğrencilere yurt dışı gezisi

Tuzlalı başarılı öğrencilere yurt dışı gezisi

Tuzla Kaymakamlığı ile Tuzla Belediyesi’nin birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla, ilçe genelinde derslerinde ve Tuzla Gençlik Merkezi etkinliklerinde başarı gösteren 120 öğrenci, Yunanistan'ın Tasos adasında bir haftalık kampa gönderilerek ödüllendiri

 Tuzla Belediyesi’nden alınan bilgilere göre, Kaymakamlık ve Belediye tarafından seçilen 120 başarılı öğrenci ve 12 öğretmenin katıldığı kampta öğrenciler binicilik, atıcılık, dalgıçlık, yüzme, dağ gezileri ve çeşitli spor aktivitelerine katılacak. Öğrenciler, program çerçevesinde ayrıca Selanik, Kavala ve İskeçe'yi de gezecekler.

 

Organizasyon ile ilgili bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Başarılı öğrencilerimizi yurt dışında gerçekleştirilecek bir kamp ile ödüllendirdik. Bu organizasyon ile, derslerinde ve sosyal aktivitelerde başarı gösteren öğrencilerimize, her çocuğumuzun hayali olduğunu düşündüğümüz yurt dışında bir kamp ile ödüllendirerek, anılarında unutamayacakları sayfalar oluşturmak istedik. Gençlerimiz başarıları ile bizleri sevindirdikçe, bizler de bu tür ödüller ile onları sevindirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.