23 Mayıs 2012 Çarşamba

Oğlunun anısına jetini bağışlayacak

ABD'li ünlü aktör John Travolta'nın, oğlu Jett anısına özel jetini Georgia'da bir müzeye bağışlayacağı bildirildi.

04 Şubat 2012 Cumartesi 13:33
Oğlunun anısına jetini bağışlayacak

Georgia - Robins Hava Üssü sözcüsü Chrissy Miner, Travolta'nın Gulfstream G-2 tipi özel jetini Georgia Havacılık müzesine bağışlayacağını belirtti. Sözcü Miner, jetin yakında düzenlenecek olan özel bir hava gösterisinde kullanılacağını da sözlerine ekledi.

Müze yetkilileri ise kendisi de bir pilot olan aktörün jetini 2009 yılında, 16 yaşındayken ölen oğlu Jett Travolta'nın anısına bağışlayacağını kaydetti.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Kağıthane belediyesi çalışıyor mu?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    KARİKATÜR

    ARŞİV

    istanbulses videoları Dailymotion'da