AKŞENER'DEN İLKESİZ SİYASET TEPKİSİ: "KERESTE GİBİ YAŞAM FORMLARINA ERKEK DEMEYE MİDEM KALKIYOR "

AKŞENER'DEN İLKESİZ SİYASET TEPKİSİ: "KERESTE GİBİ YAŞAM FORMLARINA ERKEK DEMEYE MİDEM KALKIYOR "

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada kendisine yönelik "Fosforlu Meral" etiketiyle yapılan paylaşımlar nedeniyle MHP yönetimini eleştirdi. Akşener, "Allah’ım sen ne büyüksün....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada kendisine yönelik "Fosforlu Meral" etiketiyle yapılan paylaşımlar nedeniyle MHP yönetimini eleştirdi. Akşener, "Allah’ım sen ne büyüksün. Beni vesile kılıyorsun. Kereste gibi adamların, kereste gibi yaşam formlarının, erkek demeye midem kalkıyor, onların yüzünün ne iğrenç olduğunu, şuur altlarının ne kadar pis olduğunu, her birinin ne kadar korkak olduğunu göstermeye beni vesile kıldın" dedi.

Akşener, İYİ parti Meclis Grubu'nda konuştu. Kendisi için yapılan tag çalışmasında "Fosforlu Meral" şeklinde yapılan eleştirilerden MHP’yi sorumlu tutan Akşener, şunları söyledi:

“NİKAH ŞAHİDİ OLDUĞU OĞLUMUN ÇOCUĞUNA”

"Geçen hafta ‘Fosforlu Meral’ diye bir tag çalışması yapıldı. Ama bu tag’ın nereden geldiğini, niçin geldiğini 5 yıl evvel yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız bilirler. Sayın Bahçeli Konya’dan üst kurul delegelerini çağırdı ve orada bana ‘fosforlu Cevriye’ dedi. Konya’nın iki çok genç iki üst kurul delegesi bunu tam da kastedildiği manada bunu fahişe olarak algıladılar ve ağlayarak bana geldiler. Ben onlara kastettikleri gibi olmadığını izah etmeye çalıştım. Sayın Bahçeli’nin, 1947 doğumlu Sayın Bahçeli’nin hepimizin geçmişte abi dediğimiz ailemizi çoluğumuzu çocuğumu emanet etme konusunda tereddüt etmeyeceğimiz sayın Bahçeli’nin, o çok genç çocukların gözünde yerle bir olmasın diye ‘fosforlu cevriye’nin fahişe olmadığını, sert, eli sopalı bir kadın olduğunu söylemek zorunda kaldım. Ben onu korurken gelen giden herkese kahkahalar içinde bunu söyledi tam bir yıl boyunca. Sonra sistem yürümeye başladı 19 Haziran’da bir kongre yaptık biz. O kongreden sonra benim 9 aylık erkek torunuma hem de nikah şahidi olduğu oğlumun çocuğuna, hadi insanlar anlamasın ‘nesebi gayri sahih’ dedi. 9 aylık bir erkek çocuğuna, bunu faş ettim ben, birilerinin üstüne yıkıldı.

CENGAVER ARKADAŞ, SÖVMENİN, SİNKAFIN DİBİNE GİTTİ: Sonra daha ilginç. Celal Adan isimli bugün Meclis Başkanvekili olan İstanbul Milletvekili ve 1950’li doğumlu buradaki birçok insanın abisi sayılabilecek bu şahıs. Döndü hepimize bana, Koray Aydın’a, Sinan Oğan’a, buradaki herkese ‘nesebi gayri sahih’ dedi. Yani bizlere ne dedi biliyor musunuz ‘sizlerin analarınız belli babalarınız belli değil’ dedi. Burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum bu nasıl bir şuur altıdır… Bu devam etti. İsmet Büyükataman isimli bir yaşam formu, başından itibaren bana Türk filmlerinden, ki Sayın Bahçeli Türk filmlerine çok meraklıdır. Kitap okumaz, ama Türk filmlerine çok meraklıdır. Hep o tuhaf Türk filmlerinin, tuhaf kadın karakterlerinin isimlerini sıfat olarak kullandı. Mesela bunlardan birisi Kınalı Yapıncak. Son dönemde çok öne çıkan cengaver bir yaşam formu daha var. Bu arkadaş ise, sövmenin sinkafın dibine gitti. Ve bununla Meral Akşener’e, Meral Akşener’in şahsında sizlere hakaret ettiklerini, onu üzdüklerini zannettiler.

KERESTE GİBİ YAŞAM FORMU: Allah’ım sen ne büyüksün. Beni vesile kılıyorsun. Kereste gibi adamların, kereste gibi yaşam formlarının erkek demeye midem kalkıyor. Onların yüzünün ne iğrenç olduğunu şuur altlarının ne kadar pis olduğunu her birinin ne kadar korkak olduğunu göstermeye beni vesile kıldın. Sana şükürler olsun Allah’ım. Bu yaşam formlarının, eşlerinin suratına nasıl baktığını merak ediyorum. Çoğunun da eşini tanırım. Çok samimi söylüyorum kız ya da erkek hiçbir torunumu bu adamların yanlarına bırakamam, korkarım. Acaba ne yaparlar diye.

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.