EFELER BELEDİYESİ’NDEN TİYATRO ŞÖLENİ

EFELER BELEDİYESİ’NDEN TİYATRO ŞÖLENİ

Efeler Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi, internet televizyonu Efeler TV’nin...

Efeler Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi, internet televizyonu Efeler TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarıüzerinden sanatseverleri tiyatrolarla buluşturuyor.

Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında Efeler TV üzerinden kültür ve sanat etkinliklerini online olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, 12 Mart Cuma günü saat 19.00’da "Kelebekler Özgür Olmalı", 14 Mart Pazar günü saat 13.00’te "Eşekler Karnavalı" adlı tiyatro oyunları Efeler TV’de çocuklarla buluşacak.

Mart ayı boyunca düzenli olarak belirlenen tarihlerde, "Bir Zebra Müzikali", "Çalışkan Karıncalar", "Meraklı Dedektif ve Gırgır", "Arkadaşım Robot" ve "Deniz ile Dinozor" adlıçocuk oyunları, online olarak yayınlanacak.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla "Merhaba Gölgem" adlıçocuk oyunu ile "Seni Unutmak İstemedim ki" adlı yetişkin oyunu, 27 Mart Cumartesi günü Efeler TV’de izleyici ile buluşacak. Yine Mart ayı içinde "Benim Giritli Limon Ağacım" adlı belgesel de vatandaşların beğenisine sunulacak.

 

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.