Avcılar’da Kimyasal Maddeden Etkilenen Köpek Kurtarıldı

Avcılar’da Kimyasal Maddeden Etkilenen Köpek Kurtarıldı

Avcılar’da bir fabrikanın bahçesine düşen temizlik aracının kimyasal maddeler barındıran varillere çarpması sonucu sızan kimyasal maddeden e..

Avcılar’da bir fabrikanın bahçesine düşen temizlik aracının kimyasal maddeler barındıran varillere çarpması sonucu sızan kimyasal maddeden etkilenen köpek, Avcılar Belediyesi veterinerleri tarafından tedavi edilerek sahiplerine kavuştu.
2 Haziran’da Avcılar’da meydana gelen kazada temizlik aracı bir fabrikanın bahçesine devrildi ve bahçedeki varillerden etrafa kimyasal madde sızdı. Fabrikanın bahçesindeki bekçi köpeği de varillerden sızan kimyasal maddelerden etkilendi.
Olayın ardından fabrika çalışanları köpeğe ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından kimyasal maddeden etkilenen köpek Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne götürülerek tedavi altına alındı. Avcılar Belediyesi veterinerleri tarafından başarılı bir şekilde tedavisi gerçekleştirilen köpek sağlığına kavuştu ve sahiplerine teslim edildi.

 

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.