BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, SOĞANLIK BİRLİK VE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DERNEK LOKALİ AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, SOĞANLIK BİRLİK VE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ DERNEK LOKALİ AÇILIŞINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Soğanlık Birlik ve Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali açılışına katıldı. CHP Kartal İlçe Başkanı Muamm..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Soğanlık Birlik ve Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali açılışına katıldı. CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi de Başkan Yüksel'e eşlik etti.

Yenilenen Soğanlık Birlik ve Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tören sırasında konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, amatör spor kulüplerinin kendisi için önemli olduğunu söyleyerek; sporda tesisleşme adına yapacakları atılımlardan bahsetti. 

Başkan Gökhan Yüksel, "Seçim çalışmalarıma başlarken ilk vaadim, Kartal'da sporda tesisleşmeydi. Hangi spor kulübü varsa destek olacağız. Çim, pota, çevre düzenlemesi; ne gerekiyorsa yapacağız. O kulüplerde spor yapan çocukların daha iyi koşullara kavuşmalarını sağlayacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından lokal binasının açılışı gerçekleştirildi.  Açılışa katılan vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve fotoğraf çekilen Başkan Gökhan Yüksel, çocuklarla da yakından ilgilendi. 



Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.