KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA KİTAP VE OYUNCAK KUMBARASI

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA KİTAP VE OYUNCAK KUMBARASI

Kartal Belediyesi, çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla bir çalışmayı ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’ adlı çalışmayı hayata geçirdi.

Kartal Belediyesi, çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’ adlı çalışmayı hayata geçirdi. Projeyle, kumbarada biriken kitap ve oyuncaklar sahiplerini bulacak. İlçe genelinde uygulamaya konulan proje ile Kartallı çocukların, hem okuma alışkanlığı kazanması hem de eğlenmesi hedefleniyor.

Kartal Belediyesi, ilçede yaşayan çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandıracak bir projeye imza attı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’ projesinde, Kartal’da belirli noktalara koyulan kumbaralarda, duyarlı vatandaşlar tarafından bırakılan kitaplar ve oyuncaklar biriktiriliyor. Kumbarada biriken kitap ve oyuncaklar, kitap okuma alışkanlığını edinmesi adına, Kartallı çocuklara hediye ediliyor. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocuklara yönelik çalışmaları önemsediklerini belirterek; “Kartal Belediyesi olarak, güzel bir geleceğin ancak kitap okuyan insanlar tarafından kurulacağını çok iyi biliyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. İnanıyorum ki, Kitap ve Oyuncak Kumbarası projesi sayesinde yüzlerce Kartallı çocuğa ulaşacağız. Çocuklarımıza kitap okumayı özendireceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.