BEYLİKDÜZÜ’NDE YAZ AKŞAMLARI MASAL TADINDA

BEYLİKDÜZÜ’NDE YAZ AKŞAMLARI MASAL TADINDA

Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi'nde düzenlediği Masal Atölyesi ile çocukları masalların büyülü dünyasında tatlı bir yolculuğa çıkarıyo..

Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi'nde düzenlediği Masal Atölyesi ile çocukları masalların büyülü dünyasında tatlı bir yolculuğa çıkarıyor. Masalsever çocukları Yaşam Vadisi'nde buluşturan Masal Atölyesi hem çocuklara hem de ailelerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün çocukların hayal kurma becerisini arttırmak ve çocuklara kitap okumayı sevdirebilmek amacıyla Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyeleri alanında düzenlediği Masal Atölyesi devam ediyor. Çocukların eğlenirken öğrendiği atölyeye hem çocuklar hem de aileleri büyük ilgi gösteriyor.

Otuz Dakikalık Masal Keyfi

Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Yaşam Vadisi'nde hayata geçirilen Masal Atölyesi, Sanatla Yaşam Atölyeleri alanında, her akşam saat 20.00'da başlıyor. Yaklaşık otuz dakika süren ve 2 günde bir farklı bir masalın anlatıldığı Masal Atölyesi'nde; Dünya masallarının en güzel örnekleri, tiyatro oyuncularının performansıyla Yaşam Vadisi'nde hayat buluyor. Her yaştan çocuğun katılabildiği Masal Atölyesi'nden çocuklar, yüzlerinde kocaman bir gülümseme ile ayrılıyor.


Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.