CHP’DEN “YERELDEN İKTİDARA YÜRÜYÜŞ” ATAĞI

CHP’DEN “YERELDEN İKTİDARA YÜRÜYÜŞ” ATAĞI

CHP, “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programını başlattı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yurttaşların sorunlarına çözüm üretmek için illeri...

CHP, “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programını başlattı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yurttaşların sorunlarına çözüm üretmek için illeri gezdiklerini kaydederek, “19 yıldır ülkeyi yönetenler artık vatandaşın içine çıkamıyor. Çünkü söyleyecek sözleri kalmadı” dedi.

CHP, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun başkalığında “Yerelden genele iktidara yürüyüş” programını başlattı. Program kapsamında CHP Yerel Yönetimler Heyeti, CHP’li belediyeleri ziyaret ederek, sorunların daha hızlıçözülmesi için mekanizmalar geliştirecek.

Heyetin ilk durağı Mersin, Artvin, Ardahan ve Kars oldu. Buralardaki ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Torun, “Son yerel seçimler bize tarihi bir sorumluluk yükledi. Bu millete borcumuz var. Başarılarımızı büyütmek, yerelde yeşeren umudu genele taşımak zorundayız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde milletin CHP’ye tarihi bir sorumluluk yüklediğini vudgulayan Torun, bu sorumluluğu yerine getirmek için saha olduklarınışöyle anlattı:

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK: Bu millete borcumuz var. Yerel seçimlerde, bu tek adam yönetimi sandıkta yeneceğimizi ispat ettik. Şimdi önümüzde çok büyük bir mücadele alanı var. Yerelde kazandığımız gücü genele taşımak, ülkemizi barıştırmak, demokrasiyi ve adaleti tesis etmek, özgürlük alanlarını genişletmek bizim tarihi sorumluluğumuz. Başarılarımızı büyütmek, yerelde yeşeren umudu genele taşımak zorundayız. Bu süreçte hata yapma lüksümüz yok.”

İKTİDARIN DENGESİ BOZULUYOR: Bütün belediyelerimizi tek tek ziyaret ederek, sorunları dinliyoruz, talepleri alıyoruz, yeni çözümler geliştiriyoruz. Yapacakları yeni çalışmalar için onlara destek oluyoruz. Belediyelerimizin başarılarını artırmanın ve daha fazla vatandaşımızın gönlüne girmenin derdindeyiz ve bunun için çalışıyoruz. Bu mücadeleyi bir an olsun bırakmayacağız. Belediyelerimiz iktidarın tüm kara propagandalarını tek tek boşa çıkararak rüştünü ispat ediyor. İşte bu tablo iktidarın dengesini bozuyor.

HALKIN İÇİNE ÇIKAMIYOR: CHP olarak biz sahadayız. Ülkemizin her bölgesinde, milletimizin dertlerini dinliyoruz. Ama 19 yıldır ülkeyi yönetenler artık halkın içine çıkamıyor. Çünkü söyleyecek sözleri kalmadı. Bir iktidar artık, koltukta kalmak için kendinden olmayan herkese saldırmaktan ve seçim kanunlarını değiştirmekten medet umar hale geldiyse, gideceğini kendisi de görmüştür. Onlar kutuplaştırmaktan medet umuyor ama biz kucaklayacağız. Onlar ayrıştırıyor, biz birleştirerek yöneteceğiz. Biz, vatandaşın yüzünü güldürmek, halkın iktidarını kurmak için geliyoruz. Onlar millete dert oldu, biz derman olacağız.”

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.