MUĞLA SEYDİKEMER’DE FECİ KAZA: 5 ÖLÜ

MUĞLA SEYDİKEMER’DE FECİ KAZA: 5 ÖLÜ

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Eşen Mahallesi Yakabağ Mevkii'nde bir otomobil ve TIR’ın çarpışması sonucu kaza meydana geldi, araçta sıkışan biri çocuk 5 kişi hayatını...

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Eşen Mahallesi Yakabağ Mevkii'nde bir otomobil ve TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Seydikemer'den Antalya istikametine doğru giden Mehmet Serter’in kullandığı 07 LH 035 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Kuzey Makedonya vatandaşı Zare Mladenovski’nin kullandığı GE 0730 AC plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil TIR'ın altına girdi. Otomobil içinde aynı aileden Savaş Alaca (34), Ümmühan Alaca (29) ve oğulları E.A. (10) ile Ayşe İkis (59) ve Mehmet Serter (55) hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında yol ulaşıma kapanırken, araç içinde sıkışan 5 kişinin cansız bedenleri 112 ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.