CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN, ARTVİN BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN, ARTVİN BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Ziyarette, Torun ile birlikte Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de yer aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Elçin, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediyenin yaptığı hizmetler ve planladığıçalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediyeciliğin heyecan işi olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Torun, Başkan Elçin’in de yaptığı işten heyecan duyduğunun belli olduğunu ve vatandaşların taleplerini sonuçlandırarak başarılı bir yönetim sergilediğini söyledi.

Ziyaret sonunda Başkan Elçin, günün anısına misafirlerine Artvin’in simgesi olan boğa güreşlerini temsil eden,kentin doğal renkli taşlarından elde edilen kum ile yapılan "Boğa Güreşi" tablosu hediye etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.