Çatalca hastanesine kavuşuyor

Çatalca hastanesine kavuşuyor

Çatalca`ya yapılacak olan devlet hastanesi için ilk adım atıldı

 Çatalca’da büyük bir eksiklik olan geniş kapsamlı devlet hastanesi yapımı için ilk somut adım, eski binaların yıkılması ile atıldı.

 

Yapımı için faaliyete başlanan ve iki ayrı binadan oluşmak üzere toplamda 19.940 m2 alanda, 75 yatak kapasitesinde olacak hastanenin yapımında önemli bir engel kalmadı.

 

Her detayın düşünüldüğü proje ile Çatalcalı vatandaşların istediği sağlık hizmetinden faydalanması için ilçe dışına gitmesinin önüne geçilecek.

 

Her Aşaması Yakından Takip Ediliyor

 

Yıkım çalışmalarının başlaması ile hastanenin inşaat şantiyesini ziyaret eden ve burada yetkililerden bilgi alan Kaymakam Taşdan, "İlçemiz için böylesine önem arz eden bir yatırımın geç kalmadan teslim edilmesi ve zamanında vatandaşımıza hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İhaleden sonra yapım esnasında hayalimizden bile geçmeyen bürokratik engellerle karşılaştık. Ancak her engelin sabırlı bir şekilde çözülmesi için ekip halinde gayret göstermemiz ve ilimiz Milletvekili Sayın Tülay Kaynarca’nın da sorunları Ankara’dan sıkı bir şekilde takip etmesi sonucu sorunların çözümünde büyük mesafe almamızı sağladı. İlçemizde yapılması için faaliyetlerine başlanan, büyük önem taşıyan devlet hastanesi için başta Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a, karşılaşılan sıkıntıların çözümü için Ankara’da gayret gösteren Bölge Milletvekillerimiz Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan Hanımefendilere ve tüm çalışma ekibime Çatalca halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.