Çatalca Öğretmenevi yenileniyor

Çatalca Öğretmenevi yenileniyor

Çatalca’ya gelen ve yatılı kalan birçok misafirin uğrak yeri olan Çatalca Öğretmenevi büyük bir tadilattan geçirilerek baştan aşağı yenileniyor

 2 yıl önce öğretmenevinde göreve başlayan Kaymakam Nevzat Taşdan’ın eşi Mukaddes Taşdan'ın yoğun gayretleri ile öğretmenevi modern bir hale geliyor.

 

Çatalca Öğretmenevi'nde, gerek günlük ziyaretçilere, gerekse yatılı ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için öncelikle odaların yatak ve bazalarının değişimine başlanıyor.


İl Özel İdare'den önemli katkı


İl Özel İdare Müdürlüğü'nce ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce çıkartılan 50.000 TL ödenek ile odaların duş ve tuvaletleri modern bir hale getirildi.

 

Öğretmenevi’nin dış kaplaması Büyükşehir Belediyesi'nden 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Çatalca’yı ziyaretinde bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve Öğretmenevi Müdür Vekili Mukaddes Taşdan, öğretmenevinin dış kaplamasının yetersiz olduğunu gündeme getirmişti. Konu ile yakından ilgilenen Başkan Topbaş'ın dış kaplamanın kendilerince yapılacağı sözünün ardından gelen proje ekibi etüd çalışmasına başlamıştı.


Tüm bu çalışmalar ile ilgili olarak görüşleri alınan Müdür Vekili Mukaddes Taşdan: "İl ve ilçe dışından gelen yatılı misafirlerimizin tadilatlara başlamadan evvel yeterince memnun olmadan buradan ayrılmaları bizleri üzüyordu. Bu sebeple göreve başladığımız günden itibaren öğretmenevi için sürekli bir yenileme çalışması içindeyiz. Sağ olsunlar hayırsever vatandaşlarımız, Kaymakamlığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın desteği ile bölüm bölüm odalarımızı salonlarımızı yeniledik ve dış kaplamamız da yapım aşamasında.


Öğretmenlerimizin dinlendikleri odalarımız, çalışkan öğretmenlerimizin hak ettiği güzellik seviyesine ulaştırıldı. Amacımız gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, memnun bir şekilde göndermek, öğretmenlerimizin ise yorgunluklarını tamamen atacak ortamlara kavuşturmak. Bu konuda destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.