Çekmeköy Eğitim Vadisi`ne bir katılım daha yapıldı

Çekmeköy Eğitim Vadisi`ne bir katılım daha yapıldı

“Eğitim Vadisi” olarak adlandırılan Çekmeköy, yepyeni bir eğitim kurumu daha kazandı.

 Nesrin Uçmaklıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde inşa edilen Safiye Toplusoy Okul Öncesi Eğitim Birimi, düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Okul öncesi eğitim birimi Roman Mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy ve eşi Suzan Toplusoy’un desteğiyle TOGEM tarafından inşa edilen birimin açılışına; İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan ve eşi Emine Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve eşi Vildan Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, bağışçılar Turgut Toplusoy ve eşi Suzan Toplusoy ile İlçe birim âmirleri katıldı.


Açılış töreninde konuşan protokol üyeleri yaptıkları konuşmalarda Türkiye’de büyük bir eğitim atağının başladığı ve eğitim öğretim alanında devrim niteliğinde hamlelerin birbiri ardına gerçekleştirildiğini dile getirerek bağışçıların bu konudaki desteğinin önemli olduğunu belirttiler. 


Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesini hep birlikte kesen protokol üyeleri, okul öncesi eğitim birimini gezdiler ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.