TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ ALİİSMAİL’İN HEYKELİNE KARANFİL BIRAKTI

TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ATAÇ ALİİSMAİL’İN HEYKELİNE KARANFİL BIRAKTI

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü dolayısıyla heykeline karanfil bıraktı. Başkan Ataç, “Ali İsmail, Eskişehirlilerin hatıralarında yaşamaya...

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü dolayısıyla heykeline karanfil bıraktı. Başkan Ataç, “Ali İsmail, Eskişehirlilerin hatıralarında yaşamaya devam ediyor” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 2013 yılında yaşanan Gezi Parkı olayları sırasında darp edilerek henüz 19 yaşındayken yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın heykeline karanfil bıraktı.

Etkinliğe Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Tepebaşıİlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Çiftçi ve gençler katıldı.

Başkan Ataç Çanakkale şehitlerini anarak başladığı konuşmasında Ali İsmail Korkmaz’ın yüreklerdeki yerini koruduğunu belirterek, “Bugün Ali İsmail’in doğum günü. Buraya gelmeden önce Yılmaz Hoca ile birlikte Ali İsmail’in Hatay’da bulunan ailesi ile sohbet ettik. Ailenin acısı elbette tazeliğini koruyor, biz de üzüntülerini paylaştık. Olayın kentimizde meydana gelmesi de bizleri çok üzüyor ama Eskişehir ve Türkiye, Ali İsmail’i unutmayacak. Ali İsmail, Eskişehirlilerin hatıralarında yaşamaya devam ediyor. Bir insan öldüğünde, esas ölümü iyi şekilde anılmadığında gerçekleşir. Ali İsmail de sevilen bir genç olarak yüreklerde yerini koruyor. Rahmetler diliyoruz, ışıklar içinde uyusun. Dileğimiz, benzer olayların kesinlikle yaşanmaması. Özellikle gençlerimize olan tavrın daha iyi noktalara gelmesi, hukukun üstünlüğünün var olması ile gerçekleşecektir” dedi.

Daha sonra Başkan Ataç ve CHP Tepebaşıİlçe Gençlik Kolları, Ali İsmail’in heykeline karanfiller bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.