SALDIRIYA UĞRAYAN GAZETECİ-YAZAR GÜLTEKİN: PARMAKLARIM KIRILMIŞ

SALDIRIYA UĞRAYAN GAZETECİ-YAZAR GÜLTEKİN: PARMAKLARIM KIRILMIŞ

Halk TV'nin Bakırköy'deki merkez binasıönünde dün saldırıya uğrayan gazeteci-yazar Levent Gültekin, parmaklarının kırıldığını açıkladı.

Halk TV'nin Bakırköy'deki merkez binası önünde dün saldırıya uğrayan gazeteci-yazar Levent Gültekin, parmaklarının kırıldığını açıkladı.

Murat Sabuncu ile yaptığı programa katılmak üzere gittiği Halk TV'nin Bakırköy'deki merkez binasıönünde saldırıya uğrayan gazeteci-yazar  Gültekin, sosyal medya üzerinden sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Gültekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ellerimle kafamı ve yüzümü korumaya aldığım için parmaklarım kırılmış, onun dışında çok şükür iyim. Yani anlayacağınız dün akşamki iki yorum’u kırık parmakla yapmışım" dedi.

Gültekin, saldırı sonrasında Halk TV'deki programda TV binasının önünde ara sokaklardan çıkan çok sayıda kişinin kendisine saldırdığını belirterek, "Bu insanlar daha da vahim olanı, 40 yıldır "Bu ülkeyi biz sizden daha çok seviyoruz" naraları atıyorlar. Sevdikleri ülkeye yaptıkları bu. Hukukunu yerle bir ediyorlar. Çete hukuku uygulamaya çalışıyorlar. Sokaklarda eşkıyalık yapıyorlar, neymişülkeyi hepimizden daha çok seviyorlarmış" diye konuşmuştu.

Gültekin'in şikayeti üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.