MHP’Lİ YALÇIN: “MHP'Yİ HEDEFE KOYAN SİSTEMLİ VE PLANLI SALDIRILARIN KURULTAY ÖNCESİNDE CEREYAN ETMESİ TESADÜF DEĞİLDİR”

MHP’Lİ YALÇIN: “MHP'Yİ HEDEFE KOYAN SİSTEMLİ VE PLANLI SALDIRILARIN KURULTAY ÖNCESİNDE CEREYAN ETMESİ TESADÜF DEĞİLDİR”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’yi hedefe koyan sistemli ve planlı saldırıların 18 Mart’ta yapılacak Büyük Kurultay öncesinde cereyan etmesi tesadüf değildir. Şer...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “MHP’yi hedefe koyan sistemli ve planlı saldırıların 18 Mart’ta yapılacak Büyük Kurultay öncesinde cereyan etmesi tesadüf değildir. Şer mihrakının; Türkiye’nin bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren ve bölücülük yapan milletvekilleri hakkındaki fezlekelere dair MHP’nin toplum vicdanına tercüman olarak kararlı bir tutum sergilediği bir dönemde zincirleme saldırılar kurgulaması, meselenin bir başka çarpıcı boyutudur” dedi.

Yalçın, kadına yönelik şiddet gündemi üzerinden MHP’ye yöneltilen eleştirilere ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. Semih Yalçın, yöneltilen eleştirilerin zamanlamasına dikkat çekerek, şunları belirtti:

“MHP’yi hedefe koyan sistemli ve planlı saldırıların 18 Mart Perşembe günü yapılacak 13. Olağan Büyük Kurultay öncesinde cereyan etmesi tesadüf değildir. Şer mihrakının; Türkiye’nin bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren ve bölücülük yapan milletvekilleri hakkındaki fezlekelere dair MHP’nin toplum vicdanına tercüman olarak kararlı bir tutum sergilediği bir dönemde zincirleme saldırılar kurgulaması, meselenin bir başka çarpıcı boyutudur.”

“MHP’YİÇİRKİN SİYASETİN DERİN ÇUKURLARINA ÇEKEBİLECEĞİNİ Mİ SANMAKTADIR?”

“Saldırıları sevk ve idare edip üzerimize yönlendiren aklın FETÖ’ye ait olduğu, kullanılan aşağılık ve çirkin yöntemlere bakılarak tahmin edilebilmektedir. Hâl böyle iken; bilhassa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, PKK siyasi acentesi HDP’yi aklayıp MHP düşmanlığında FETÖ’cülerle yarışmasının ve bu iki çeteyle aynı paralelde yürümesinin sebebi nedir? CHP’nin başı, FETÖ ve PKK ile el ve iş birliği içinde MHP’yi çirkin siyasetin derin çukurlarına çekebileceğini mi sanmaktadır? Bu kirli senaryonun arkasındaki MHP düşmanlığının ayrıntılı incelenerek çok yönlü araştırılması ve partimizi hedef alan sistemli saldırıların asıl kaynağının mutlak surette ortaya çıkarılmasışarttır. Partimiz aleyhinde algı operasyonlarına kalkışarak iftira ve çamur atma rezilliğine tevessül edenlerle hukuk önünde hesaplaşılacaktır.”

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.