Esenler’de bir Kral

Esenler’de bir Kral

Anadolu Meclisi’nin son toplantısına “Kral” lakaplı eski milli futbolcu Tanju Çolak da katıldı.

 Esenler Belediyesi’nin ilçede kurulu bulunan derneklerin tanışıp kaynaşması ve Esenler için ortak akıl oluşturulmasına katkı sağlamaları için başlattığı ve Esenler Belediyesi Mahalli Dernekler Danışmanı Mehmet Kaya’nın organizatörlüğünde 19 Aralık 2012 tarihinde, Trakya, Rumeli ve Balkan kökenli derneklerle başlayan Anadolu Meclisi toplantıları devam ediyor. 



Anadolu Meclisi’nin bu haftaki konukları Kastamonu dernekleri oldu. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Anadolu Meclisi’ne Kastamonu Dernekleri büyük ilgi gösterdi. Esenler’de kurulu bulunan 35 Kastamonu Derneği’nin tamamının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte katıldığı Anadolu Meclisi’nde, Kültür Merkezi hınca hınç doldu. Kastamonu ve Kurtuluş Savaşı’nda büyük fedakârlık gösteren kadınlarla ilgili slayt gösterisi ile başlayan Anadolu Meclisi, Kastamonu’nun her ilçesinden bir dernek başkanının dernekleri ile ilgili bilgi vermesiyle devam etti. 



Anadolu Meclisi’ne Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulisi Şentürk, KAS-DER Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, İstanbul Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Kemal Akar ve futbolcular, KAS-DER Esenler İlçe Başkanı Bayram Akkaya, Kastamonulu dernek başkanları ve yönetimi kurulu üyeleri ve eski milli futbolcu “Kral” lakaplı Tanju Çolak ve çok sayıda Kastamonulu katıldı. 



Tanju Çolak gecede yaptığı kısa konuşmada, Kastamonu’yu çok sevdiğini ve birlik ve beraberlik için düzenledikleri bu geceye emeği geçenlere teşekkür etti. İstanbul Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Kemal Akar, Tanju Çolak’a kulüplerinin 37 numaralı formasını hediye ederken Esenler Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Gültekin Kaya da bir teşekkür plaketi takdim etti. Gece, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.