Gözyaşlarını tutamadılar

Gözyaşlarını tutamadılar

Evlerinin tadilattan geçirileceği haberini Kaymakam Taşdan’dan alan ihtiyaç sahipleri, mutluluktan gözyaşlarına engel olamadılar

 Kış mevsiminin kendini göstermesi ile birlikte evlerinin tadilattan geçirileceğini Kaymakam Taşdan’ın müjdeli haberi ile alan ihtiyaç sahipleri, mutluluktan gözyaşlarına engel olamadılar.

 

Çatalca’da göreve başlaması ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürülüğü’ne gönderilen projeleri ile birçok yoksul evin tadilattan geçirilmesini sağlayan Kaymakam Taşdan, projeleri onaylanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek müjdeli haberi bizzat kendisi veriyor.

 

Mutlu haberi Kaymakam Taşdan verdi

 

Karamandere köyünde Çatalca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan projelerin Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanması ile evleri tadilattan geçirilecek olan iki aileyi ziyaret eden Kaymakam Taşdan, müjdeli haberi ihtiyaç sahiplerine bizzat kendisi verdi. Kaymakam Taşdan’dan müjdeli haberi alan vatandaşların mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlerden kaçmadı.

 

32 İhtiyaç sahibi ailenin de projeleri onaylandı

 

Çatalca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelinden alınan bilgilere göre daha önce projeleri hazırlanan onlarca vatandaşın üstüne, son bir ay içerisinde 32 ihtiyaç sahibi aileninde projeleri onaylanarak, tadilat çalışmalarına yakında başlanacak. Projelerin onaylanması ile Kaymakam Taşdan gerçekleştirdiği ziyaretlerle ihtiyaç sahibi ailelerin durumlarını yerinde görerek, verilen desteğin amacına uygun kullanılmasını da denetlemiş oluyor.

 

Kaymakam Taşdan, ‘’Gerçekçi projeler eli boş dönmüyor.’’

 

Ziyaretler sonrasında görüşlerini dile getiren Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, ‘’ülkemiz ekonomik olarak güçlendikçe, devletimiz, vatandaşlarımız arasındaki gelir dağılımını eşitlemek için birçok sosyal projeye öncülük ediyor. Bu kapsamda Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğümüz gerçekçi olan tüm projeleri geri çevirmeyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyor. Devletimizin sağladığı bu fırsatı Çatalca’da mümkün olduğu kadar çok vatandaşımıza ulaştırmak için sürekli projeler üretiyoruz. Bu fırsatı sağlayan Sayın Aile Ve Sosyal Bakanımız Fatma Şahin’e ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürü'ne ihtiyaç sahibi aileler adına şükranlarımı sunuyorum.’’dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.