İBB’DEN VATANDAŞLARA: “HEDİYE YERİNE TEBESSÜM GETİR"

İBB’DEN VATANDAŞLARA: “HEDİYE YERİNE TEBESSÜM GETİR"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerinden dolayı sunulan hediyeler konusundaki hassasiyetini dile getiren bir karar aldı. İBB, hizmetleri karşılığında İstanbullulardan "tebessüm" talep etti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İstanbullulara hizmet etmenin büyük bir onur kaynağı olduğunu belirterek, hemşerilerimize "Hediye yerine tebessümlerinizi getirin" yönünde çağrıda bulundu. "Karşılıksız hizmet" temel ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Şişli "hediye alma" konusunda yeni bir karara imza attı.

Şişli imzasıyla yürürlüğe giren kararda şu ifadeler yer aldı:
“İstanbul Büyükşehir Belediyesi, siz değerli vatandaşlarımızın yanında olmaya, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet üretmeye büyük bir aşkla devam etmektedir.

Faaliyetlerimizden duyulan memnuniyetin, İstanbullular ve paydaşlarımız tarafından zaman zaman bir hediye ile onurlandırma niyetlerini, insanımızın yüzyılları aşan kadirşinaslığının bir yansıması olarak görmekteyiz.

Hemşerilerimizin, çalışmalarımızdan duyacakları memnuniyeti samimi bir tebessümle hissettirmeleri, yeni proje ve hizmetler öncesinde bizlere en güzel hediye ve ilham kaynağı olacaktır.”


Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.