GERGERLİOĞLU’NA “10 GÜN İÇİNDE TESLİM OL” TEBLİGATI YAPILDI

GERGERLİOĞLU’NA “10 GÜN İÇİNDE TESLİM OL” TEBLİGATI YAPILDI

Milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na 2,5 yıl hapis cezası için teslim olması amacıyla Ankara'daki evinde tebligat yapıldı. Gergerlioğlu’nun 10 gün içinde teslim...

Milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na 2,5 yıl hapis cezası için teslim olması amacıyla Ankara'daki evinde tebligat yapıldı. Gergerlioğlu’nun 10 gün içinde teslim olması gerekiyor. Gergerlioğlu, "Ben adalet nöbetine devam ediyorum, buradayım, Ankara'dayım. İnfaz edecekse, edebilirler" dedi. 

Çözüm sürecine ilişkin bir haberi paylaştığı için “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan aldığı 2,5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ve TBMM’de milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na, kesinleşen hapis cezasının infazı için tebligat yapıldı. Kocaeli İnfaz Savcısı Sedat Yılmaz’ın yolladığı tebligatta Gergerlioğlu’nun 10 gün içinde bulunduğu yer cumhuriyet başsavcılığına teslim olması istendi.

Gergerlioğlu, postacının tebligatı bu sabah getirdiğini belirterek, "Ben sonuna kadar adalet nöbetine devam edeceğim. Bir şekilde gelip bunu infaz edebilirler, ona diyecek bir şeyim yok. Ben adalet nöbetine devam ediyorum, buradayım, Ankara'dayım. İnfaz edecekse, edebilirler" dedi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.