BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANI DEVECİLER, KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANI DEVECİLER, KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ankara temasları kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Deveciler, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ilçe...

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ankara temasları kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Deveciler, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ilçe genelinde tamamlanan ve planlanan projeler hakkında sunum ve bilgilendirme yaptı.

Deveciler'i makamında ağırlayan Kılıçdaroğlu, Burhaniye’yi yakından takip ettiğini ve ilçenin yapılan projelerle köklü bir değişime imza attığını belirterek, bölgede proje uygulama olarak Burhaniye’nin ön planda yer aldığını ifade etti.

Başkan Deveciler’in projelerle ilgili sunumunu dikkatle inceleyen Kılıçdaroğlu, Deveciler’e, yapılan projelerin, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı taşıdığını ve çok yerinde hizmetler olduğunu belirtti. Çalışmalarından dolayı Başkan Deveciler’e teşekkür eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Burhaniye’nin yatırımlar ve hizmetler bakımından son zamanlarda adını sıkça duyduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Deveciler, bu görüşmenin ardından Genel Başkan Yardımcıları ile de görüşmeler yaptı.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.