İSTİŞARE TOPLANTILARI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE DEVAM ETTİ

İSTİŞARE TOPLANTILARI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE DEVAM ETTİ

Kağıthane Belediyesinin her yıl gerçekleştirdiği istişare toplantıları devam ediyor.  Döner Kule Restoranda gerçekleşen buluşmada Kağıthane'de faaliyetlerini sürdüren siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Fazlı Kılıç görüş al

Her yıl gerçekleştirilen istişare toplantılarının bu yılki son konukları Kağıthane'de faaliyetlerini sürdüren siyasi partilerin başkan ve temsilcileri oldu. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ve eski yeni meclis üyeleri ile yapılan toplantının 3.sü Çağlayan Döner Kule Restoranda gerçekleştirildi. Toplantıda  Kağıthane'nin yerel gündeminin yanı sıra Nisan ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Referandumu ile ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunuldu.

Her yıl bayramlaşma ve istişare toplantılarında siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldiklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Fazlı Kılıç; ''Öncelikle katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.  Hepimiz burada hem Kağıthane'nin geleceğini hem de ülkenin geleceğini konuşmak adına bir aradayız. Saygı çerçevesinde, toplumun diğer kesimlerine örnek olacak bir şekilde herkes dilediği gibi konuşup fikrini beyan etmekte özgürdür. Burada bizler demokrasinin çok güzel örneklerinden birini sergiliyoruz.'' dedi.

Kağıthane'ye 2016 yılında yaptıkları yatırımlardan söz eden Başkan Fazlı Kılıç; ''Yapılanlar zaten hepimizin malumudur, aslında daha da önemli olan yapılacaklar. Sizler de Kağıthane'de yaşayan ve bu ilçede siyaset yapan bireyler olarak bunları bilmelisiniz.'' dedi. Metro çalışmaları ve Tarihi Demiryolu projesiyle ilgili olarak konuklara bilgi veren Başkan Fazlı Kılıç; ''Tarihi Demiryolu projesini inşallah en yakın zamanda hayata geçiriyoruz. İhale süreci tamamlandı yakın zamanda çalışmalar başlayacak. Hem Kağıthane'nin tarihini yaşatacağız hem de toplu ulaşıma katkı sağlayacağız.'' dedi.

Daha sonra konuklar konuşmalarını yapmak üzere söz aldı. Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Referandum'u ile ilgili olarak da görüşlerini belirten konuklar genel olarak seçim ve propaganda sürecinin saygı çerçevesinde gerçekleştirilmesi ve bu hususta adımlar atılması gerektiği noktasında birleştiler. Referandum'dan çıkan sonuç her ne olursa olsun milletin iradesine saygı duyulacağının belirtildiği toplantıda tüm siyasi partiler çalışmalar öncesinde birbirine başarılar diledi. 


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.