KILIÇDAROĞLU'NUN ERDOĞAN'A AŞI YANITI "ÜZGÜN SURAT" EMOJİSİİLE PAYLAŞILDI

KILIÇDAROĞLU'NUN ERDOĞAN'A AŞI YANITI "ÜZGÜN SURAT" EMOJİSİİLE PAYLAŞILDI

CHP’nin resmi sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın aşı ile ilgili eleştirisi ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun buna verdiği esprili yanıt...

CHP’nin resmi sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın aşı ile ilgili eleştirisi ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun buna verdiği esprili yanıt “üzgün surat” emojisiyle paylaşıldı.

Erdoğan'ın birkaç gün önce “Sıram gelince aşı olacağım diyordun, neden gidip aşı oldun” diyerek sormasıüzerine Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısının sonunda, “Konuşmayı bitirirken keyifle bitirelim” diyerek Erdoğan’a özel bir yanıt verdi. Erdoğan’ın “Sen sıram gelince aşı olacağım diyordun, niye oldun” sözünü anımsatan Kılıçdaroğlu, gülümseyerek “E sıram geldi onun için aşı oldum. Allah akıl fikir versin, işte bu zihniyet devleti yönetiyor” diye konuştu. Kılıçdaroğlu bu sözlerle grup konuşmasını bitirirken CHP milletvekilleri kendisini alkışladı.

Erdoğan’ın sözleri ve Kılıçdaroğlu’nun esprili yanıtı akşam saatlerinde ise CHP’nin resmi twitter hesabıüzerinden “üzgün surat” emojisi eşliğinde videolu olarak paylaşıldı. Paylaşımda Erdoğan'ın hesabının etiketlenmesi de dikkat çekti.

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.