Kağıthane'de Söz Halkın

Kağıthane'de Söz Halkın

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, halkla birlikte yönettiği belediyenin, çalışmalarının değerlendirildiği şikayet ve önerilerinin alındığı ‘Halk Meclisi’ toplantılarına vatandaşların büyük ilgisi ile başladı.

 Kağıthane’yi katılımcı yönetim anlayışıyla yöneten Başkan Kılıç, yaklaşık 11 yıldır sürdürdüğü ‘Halk Meclisi’ toplantılarına Ortabayır Mahallesi ile start verdi. Gündüz esnaf ziyaretleri düzenleyerek esnafın sorun ve önerilerini alan Başkan Kılıç, akşamları da ‘Halk Meclisi’ toplantıları düzenleyerek ilçe halkı ile birlikte olmayı sürdürüyor.

Ortabayır Mahallesi Cemsu düğün salonunda düzenlenen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcıları Şaban Demirel, Oğuz Toktekin, Hasan Çakır, Birim Müdürleri ve Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Kır, Kağıthane AK Parti İlçe Başkan Yardımcı Ali Güler, Melis Üyesi Derya Uzunboy, Kağıthane AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya,  AK Parti Ortabayır Mahalle Başkanı Abdullah Kaya, Ortabayır Mahalle Muhtarı Erhan Özbak ve çok sayıda mahalleli katıldı.


Ortabayır Mahallesinde yapılan çalışmaları ve Kağıthane'deki değişimi içeren sunumdan sonra açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, ‘Halk Meclisi toplantılarının özüne uygun olarak sizleri dinlemek için burada toplandık. Sizin görüşleriniz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi.

Her yaştan ve her fikirden insanın katıldığı toplantıda söz alan mahalleliler, belediyenin mahalleye yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Başkan Kılıç’tan sokak aydınlatmaları ve güvenlik konularında isteklerde bulundular. Vatandaşların istek ve önerilerini not alan Başkan Kılıç, ‘katılımcı bir yönetim anlayışı ile her yıl Halk Meclisi toplantılarımızı yapıyoruz. Sabahları esnaf ziyaretleri düzenliyoruz. Esnafımızın sorunlarını ve isteklerini alarak çalışmalarımızı buna göre yönlendiriyoruz. Akşamları da sizler birlikte Halk Meclisi toplantılarında buluşuyoruz. Hem mahallemizde hem de ilçemizde çok büyük çalışmalar yapılıyor. Üçüncü Havalimanı yapılması ilçemizi çok olumlu etkileyecek, şehir merkezine ilk çıkış yolu Kağıthane’den olacak’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.