Kağıthane’nin  DEVA'sı hazır

Kağıthane’nin DEVA'sı hazır

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Deva Partisi Kağıthane 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede Kurucu İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız güvenoyu alarak yeniden seçildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen kongre, divan kurulu üyelerinin seçiminin ardından seçimler gerçekleşti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kağıthane ilçe kongresinde konuştu. Halası Bedia Yücel’in vefatı nedeniyle Kağıthane’ye gidemeyen Babacan, kongreye Ankara’dan görüntülü olarak bağlandı. Ali Babacan, "Dolar, 10’a yaklaştı. Euro, 11’i geçti. Bakkalından manavına, işçisinden öğrencisine herkes tekrar tekrar fakirleşti bu ülkede. Olanların hepsi sadece bir inat uğruna. Bir inat uğruna, mazlumların ahını alıyorlar şu anda. Bu ülkenin insanları böyle kötü bir yönetimi hak etmiyor" dedi.

Yoklama ve açılışın ardından divan üyelerinin seçilmesiyle başlayan kongrede bir konuşma yapan İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız; “Bu zor coğrafya, cenk meydanlarında ateş, barut ve kan kokusuyla, çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden milletimizin topyekûn milli mücadelesiyle, büyük fedakârlıklarıyla vatan kılındı. Yüce Peygamberimizin ‘Vatan sevgisi imandandır’ hadis-i şerifi Türk milletinin adeta zafer parolasıydı. Şanlı ecdadımızı, ölümsüzleşen tüm şehit şühedamızı ve ''Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum'' diyen Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.. Bizlerde bugün, Deva kadroları olarak siyasi manada bir milli mücadele içerisindeyiz” dedi

Refah, huzur, adalet ve kardeşliğin olduğu daha yaşanabilir yarınların Türkiye’si için mücadele verdiklerini belirten Lider Parlakyıldız, tarihten örneklerle geçmişte verilen mücadelenin boyutunu anlattı

Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, ‘‘DEVA Partisi olarak vatanın İstiklal Yolunu ve istikbalini hep açık ve hep aydınlık tutacağız.’’ dedi. Parlakyıldız; “İşte vatanı koruyup kurtaracak olan top mermilerini ve evladını aynı değerde belleyen ve onları korumak için canını feda eden Şehit Şerife Bacı milletçe gururumuzdur. Türk Milleti olarak abideleşmiş kahraman analarımızın hepsini şükranla, minnetle, rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler ecdadımızın, kahraman analarımızın kutsal emaneti olan Vatanı ihya etmek, Eliflerin, Mehmetlerin çağdaş, güçlü, büyük Türkiye'nin, aydın yurttaşları olması için varız. Sağır Sultan duysun ki; mağdur edilen aziz milletimizin tüm haklarını korumak için Hz Ali’nin “Hakkınızı arayınız, hakkınızı aramazsanız, hem hakkınızdan, hem onurunuzdan olursunuz.” sözünün idrakiyle bu onurlu mücadeleyi vereceğiz. Milletimizi mutlu, devletimizi güçlü kılacağız. DEVA Partisi olarak vatanın istiklal yolunu ve istikbalini hep açık ve hep aydınlık tutacak ve Allah'ın izni, aziz milletimizin desteğiyle Genel Başkanımız Ali Babacan beyin önderliğinde güçlü büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

ses-3493-800x530.jpg

ses-3436-800x530.jpg

ses-3445-800x530.jpg

ses-3432-800x530-001.jpg

ses-3433-800x530.jpg

ses-3524-800x530.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.