CHP’Lİ VEKİLLERDEN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI GÜNEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CHP’Lİ VEKİLLERDEN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI GÜNEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye BaşkanıÖmer Günel'e teşekkür...

CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Aydın Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye BaşkanıÖmer Günel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tezcan ile Bülbül, Kuşadası Belediye BaşkanıÖmer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP Kuşadasıİlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı ve partililer de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Belediye BaşkanıÖmer Günel’e bugüne kadar Kuşadası’na yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Başkan Günel ise deneyimli siyasetçileri makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“KUŞADASI HAK ETTİĞİ YERE KAVUŞUYOR”

Pandemiden en çok turizm kentlerinin etkilendiğine dikkat çeken Milletvekili Tezcan, buna rağmen Kuşadası’nda hizmetin kesintisiz devam ettiğini ifade etti. Tezcan, “CHP’li vekiller olarak Aydın ve Kuşadası’na gelirken tedirginlik yaşamıyoruz. Çünkü hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, hem de Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, aldıkları sorumlulukları her alanda layıkıyla yerine getiriyorlar. Her iki belediyemiz de pandemi sürecinde açıkladıkları paketlerle esnafa destek vermekten geri durmadılar” dedi.

CHP’li belediyeler olarak pandemi döneminde Türkiye genelinde 10 milyon vatandaşa ulaştıklarını kaydeden Tezcan, “Bugünkü ziyaretimiz bu başarıları nedeniyle sayın belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür etme amacını taşıyor. Pandemiye ve kaynakların çok sınırlı olmasına rağmen Kuşadası’nda sezona çok ciddi ve kararlı bir hazırlık sürüyor. Cadde ve sokakların yenilenmesi, alt ve üst yapıyla ilgili esaslıçalışmaların yapılması bizi çok mutlu ediyor. Kuşadası hak ettiği yere kavuşmaya başladı. Bütün bu hizmetlerin kararlı bir şekilde devam etmesinden çok mutluyuz. Ben bir kere daha belediye başkanımıza ve kadrosuna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUZ”

Başkan Ömer Günel ise yaptıkları ziyaretlerle deneyimli siyasetçilerin fikir ve tecrübelerinden yararlanma imkânı sundukları için Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül’e teşekkür ederek, “Bu ziyaretlerden ve istişarelerden biz kendi adımız çok büyük feyz alıyoruz. Bu ziyaretler sadece vekillerimizin, siyasilerin toplumla temas kurmasının bir aracı değil. Bu ziyaretlerle birlikte hem parti büyüklerimizle sohbet etme imkânı buluyoruz, hem de onların tecrübelerinden faydalanıyoruz. Yaptıklarımızı daha fazla anlatma şansı buluyoruz. Bu yüzden ziyaretlerin bizim için kıymeti büyük” dedi. 

 

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.